Cea mai spectaculoasă mașină Tesla tocmai a devenit și casă pe roți

Cea mai spectaculoasă mașină Tesla tocmai a devenit și casă pe roți

Vremurile pe care le traversăm, marcate de criza sanitară globală, au determinat oamenii să creeze noi soluții de relaxare, în contextul în care activitățile noastre de divertisment și petrecere a timpului liber sunt destul de limitate, pe fondul restricțiilor. Așa a apărut și o transformare pentru Tesla Cybertruck.

În această perioadă, cu toții am simțit nevoia să evadăm din rutina cotidiană, din apartamente, către zone verzi, însă acest lucru nu e accesibil tuturor. În primul rând, de teama virusului, mulți dintre noi ezită să plece în vacanță, unde sunt nevoiți să se cazeze la unități turistice, iar pe de altă parte, nu toți deținem o casă de vacanță. Așa s-a născut noul Cybertruck. În esență, e un Cybertruck ca cel promis de Tesla, dar care poate deveni o casă pe roți.

Noua mașină se numește CyberLandr și e concepută astfel încât să pună la dispoziție toate facilitățile de care au nevoie proprietarii când pleacă în camping. Poate n-ar strica să livreze chiar Tesla așa ceva.

În doar câteva secunde, se poate transforma în dormitor și camera de zi, dar și în bucătărie. Bucătăria încorporată are o chiuvetă în trei nivele, cu o strecurătoare, coș de spălat și uscător; există, de asemenea, un blat de bucătărie, împreună cu sertare care se deschid și se închid automat.

Datorită tehnologiei, chiuveta are un robinet inteligent care poate fi acționat fără atingere prin control vocal sau utilizat manual. Totodată, scaunele de birou înclinabile se transformă într-un pat queen-size confortabil și sunt, de asemenea, detașabile pentru a putea fi scoase și folosite în exterior.

În interior are spațiu de dormit pentru a găzdui doi adulți și doi copii. După o zi lungă de drumeții sau ciclism, un duș rece liniștitor este plin de satisfacții. Pentru aceste momente, baia, pentru că și ea există, este ideală. Aici găsim un duș, dar și o pardoseală încălzită din porțelan dintr-o singură bucată și o toaletă cu sistem de autocurațare.

De asemena, întreaga zonă extensibilă se comprimă perfect și dispare din „peisaj” când este îcorporată în Cybertruck. Atmosfera din interior este asigurată de un sistem de sunet surround, care permite proprietarului să se bucure de muzica preferată, la calitate audio înaltă.

Tot acest ansamblu costă aproape 50.000 de dolari. Totuși, prețul mai poate fluctua în funcție de promoțiile active. În orice caz, aceștia sunt bani plătiți peste cei plătiți pentru Cybertruck.

Citește și:
Etichete: