Cea mai ieftină cale să scapi de reclame pe YouTube, anunțată oficial: cât plătești să vizionezi fără întreruperi

Cea mai ieftină cale să scapi de reclame pe YouTube, anunțată oficial: cât plătești să vizionezi fără întreruperi

Reclamele de pe YouTube au devenit din ce în ce mai agresive în ultimii ani. Imediat, se apropie de stresul și volumul celor de la TV. Din fericire, va exista o soluție mai ieftină pentru a scăpa de ele.

În cazul în care ești utilizator de YouTube cu experiență, s-ar putea să fi auzit de YouTube Premium. Serviciul cu pricina este un abonament pe care îl plătești în fiecare lună pentru a câștiga acces la clipurile tale preferate fără reclame. Mai mult decât atât, ai și posibilitatea de a le asculta în fundal, în cazul în care îți place să-ți ții ecranul telefonului închis.

În România, acel privilegiu costă 35 de lei pe lună sau aproximativ 7 euro. Valoarea variază de la țară la alta, în funcție de veniturile medii din regiune. În țările nordice, de exemplu, plătești vreo 12 euro pentru YouTube Premium.

Cât te costă doar ca să scapi de reclame pe YouTube

YouTube a început să testeze un nou tip de abonament în Europa. Acesta este intitulat YouTube Premium Lite și este semnificativ mai ieftin decât modelul Premium pe care îl cunoaștem cu toții și pe care l-am detaliat mai sus. Dacă te abonezi la Premium Lite, ai un singur avantaj. Scapi de toate reclamele pe care ți le servește serviciul de streaming.

În contextul în care vezi un număr masiv de reclame pe YouTube, compania americană a decis să-ți ofere o soluție mult mai ieftină pentru a scăpa de ele. În țările nordice, de exemplu, pentru YouTube Premium Lite plătești un abonament de 7 euro pe lună, cu 5 euro mai puțin decât versiunea Premium obișnuită. Chiar dacă nu a ajuns încă în țara noastră, având în vedere că noi plătim 35 de lei pentru Premium, probabil că vom plăti aproximativ 20 de lei pentru Premium Lite. Nu putem decât să sperăm ca această variantă să ajungă cât mai curând pe meleaguri mioritice. youtube fără reclame premium lite

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: