Cea mai bună serie fantastică, de la „Lord of the Rings” încoace, vine pe Amazon: când vei putea vedea “The Wheel of Time”

Cea mai bună serie fantastică, de la „Lord of the Rings” încoace, vine pe Amazon: când vei putea vedea “The Wheel of Time”

Serialul fantastic “The Wheel of Time” este plasat într-un univers extins, unde magia există, dar numai femeile o pot folosi.

Povestea o urmărește pe Moiraine (Rosamund Pike), membră a unei organizații secrete alcătuite integral din femei, numite „Aes Sedai”, care pornește într-o călătorie periculoasă, traversând ținuturile la care pericolele pândesc la tot pasul, alături de cinci femei și bărbați, scrie Screenrant.com.

Moiraine este interesată de cei cinci pentru că ea crede că unul dintre ei este reîncarnarea unei ființe străvechi, incredibil de puternice, despre care profețiile spun că fie va salva lumea, fie o va distruge.

“The Wheel of Time” are un trailer oficial

Poți să vezi trailerul pentru seria de fantezie, mai jos. Trailerul chiar îți arată cât de captivantă e povestea și cât de ireproșabilă este interpretarea actorilor.

Primul trailer pentru seria “The Wheel of Time” a fost lansat de Amazon și arată bătălia interminabilă dintre bine și rău. Scrisă de Robert Jordan, seria “The Wheel of Time” se întinde pe 14 romane, un prequel și două cărți.

Serialul este considerat a fi una dintre cele mai bune serii fantastice de la „Lord of the Rings” încoace.

Știm deja că primul sezon va avea opt episoade, dar nu știm deocamdată exact cât de mult din poveste va fi acoperit de aceste opt episoade. Este posibil ca acestea să ecranizeze aproximativ o carte pe sezon. Sau este mai probabil să aducă elemente din diferite cărți. Acesta ar fi un mod mai flexibil de a spune povestea fantastică.

Amazon a anunțat actrița principală în iunie 2019: Rosamund Pike, ca fiind măreața Aes Sedai Moiraine Damodred. Ea se află în centrul acestei povești. Astfel, primul personaj pe care Amazon Prime Video l-a dezvăluit este Moiraine.

Serialul Stăpânul Inelelor are o dată de lansare: când apare Lord of the Rings pe Amazon

Deși se lucrează deja de câțiva ani la serialul „Lord of the Rings”, va mai trece un pic până când va ajunge pe micile ecrane. Dincolo de asta, important este însă că avem, în sfârșit, o dată de lansare pentru o nouă interpretare a romanelor Stăpânul Inelelor.

În 2017, Amazon a achiziționat drepturile de difuzare pentru un serial a cărui acțiune se petrece în universul fantastic imaginat de J.R.R. Tolkien. Suma vehiculată la acea vreme a fost de 250 de milioane de dolari. Între timp, omenirea a trecut printr-o pandemie, iar filmările au avut parte de numeroase întreruperi. Din fericire, s-au încheiat pentru primul sezon în Noua Zeelandă.

Serialul „Stăpânul Inelelor”, inspirat din saga fantastică de J.R.R. Tolkien, va fi difuzat în toată lumea din 2 septembrie 2022, a anunţat Amazon. Gigantul pe care cei mai mulți dintre noi îl asociază cu un magazin online speră ca producția să rivalizeze cu „Game of Thrones”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: