Ce se întâmplă cu James Bond: viitorul lui 007, dezvăluit de Daniel Craig

Ce se întâmplă cu James Bond: viitorul lui 007, dezvăluit de Daniel Craig

Premiera mondială a ultimului film din seria James Bond, „No Time To Die„, va avea loc pe 28 septembrie la Royal Albert Hall din Londra, conform contului oficial de Twitter al filmului.

Actorul Daniel Craig, care interpretează pentru ultima dată rolul celebrului James Bond în mult-aşteptatul „No Time To Die”, a declarat că nu crede că o femeie ar trebui să interpreteze rolul superspionului britanic în viitoarele filme ale francizei, informează publicaţia Huffington Post, citată de Hotnews.

Craig a fost întrebat dacă ar susţine ideea ca înlocuitorul să fie cineva ales pe criterii de diversitate, spre exemplu o persoană de culoare sau o femeie, într-un nou interviu acordat revistei Radio Times.

James Bond va apărea pe ecranele cinematografelor de la noi în octombrie

„Răspunsul la aceasta este foarte simplu. Ar trebui, pur şi simplu, să existe roluri mai bune pentru femei şi actori de culoare. De ce ar trebui o femeie să-l interpreteze pe James Bond când ar trebui să existe un rol la fel de bun ca James Bond, pentru o femeie?”, a declarat cunoscutul actor.

Producătorul executiv al francizei Bond, Barbara Broccoli, a declarat, în 2018, același lucru. Și anume, că Bond este bărbat, este un personaj masculin.

“A fost creat ca bărbat şi cred că va rămâne probabil bărbat”, a explicat Broccoli. „Şi este bine. Nu trebuie să transformăm personajele masculine în unele feminine. Trebuie doar să creăm mai multe personaje feminine şi să facem ca povestea să se potrivească acelor personaje feminine”, a adăugat ea.

Un nou trailer pentru acest film sărbătorește revenirea foarte așteptată a lui James Bond în cinematografe. Următorul film va fi al 25-lea în franciza de lungă durată și cea de-a cincea interpretare a actorului Daniel Craig în rolul 007.

Filmul va fi, de asemenea, ultimul film al lui Craig în acest rol care l-a consacrat. Datorită caracterului serializat al filmelor lui Craig ca James Bond, franciza a cunoscut o recunoaștere în ceea ce privește primirea critică și încasările la box-office, al treilea film, „Skyfall”, fiind unul dintre cele mai celebre filme Bond din toate timpurile.

Citește și: