Când va avea loc premiera celui mai nou film cu James Bond: este mai aproape decât crezi

Când va avea loc premiera celui mai nou film cu James Bond: este mai aproape decât crezi

Fanii îl așteaptă cu sufletul la gură, după mai multe amânări. Iată când va avea loc premiera celui mai nou film cu James Bond.

Premiera mondială a ultimului film din seria James Bond, „No Time To Die„, va avea loc pe 28 septembrie la Royal Albert Hall din Londra, conform contului oficial de Twitter al filmului.

Ultima reprezentaţie a lui Daniel Craig în rolul lui 007 a fost amânată în repetate rânduri din cauza pandemiei de coronavirus.

Un mesaj pe contul oficial de Twitter al filmului a precizat că lui Craig i se vor alătura pe covorul roşu producătorii Michael G Wilson şi Barbara Broccoli şi regizorul Cary Joji Fukunaga.

Cel mai nou film cu James Bond va fi lansat pe 28 septembrie

Premiera va avea loc cu două zile înainte ca filmul să fie lansat în cinematografe, pe 30 septembrie.

La Royal Albert Hall, un loc prestigios din capitala britanică, ce poate găzdui până la 5.900 de spectatori, au avut loc şi alte premiere, inclusiv „Spectre” din aceeaşi serie în 2015, când au fost prezenţi ducele şi ducesa de Cambridge şi ducele de Sussex, conform Economica.

„No Time To Die” a fost primul film important care a căzut victimă pandemiei, când lansarea sa din aprilie 2020 a fost amânată pentru noiembrie, după ce virusul s-a răspândit în întreaga lume. Ulterior, a fost amânat de mai multe ori, în condiţiile în care cinematografele au rămas închise.

Un alt film care a fost amânat din cauza pandemiei, dar care a avut mare succes după lansare, a fost „Fast and Furious 9″. Cea mai recentă parte din franciza Fast & Furious a încasat aproximativ 70 de milioane de dolari în primul său weekend de lansare în SUA și Canada.

Fanii, cu siguranță, abia așteaptă „Fast and Furious 10″. Totuși, trebuie să mai ai răbdare, dacă vrei să-l vezi. Al zecelea film „Fast and Furious”, penultimul din franciză, va fi lansat în cinematografe în 2023.