Ce s-a schimbat în viața lui Adi Nartea, după ce a fost aproape de moarte. Dezvăluirea tulburătoare a actorului

Ce s-a schimbat în viața lui Adi Nartea, după ce a fost aproape de moarte. Dezvăluirea tulburătoare a actorului
Cum s-a schimbat viața lui Adi Nartea după ce a fost la un pas de moarte?

Adi Nartea a șocat o lume întreagă în urmă cu câteva luni când și-a spus povestea. Celebrul actor a fost la un pas de moarte. Cum s-a schimbat viața sa din acel moment de impas și ce dezvăluiri emoționante face artistul?

Adi Nartea a fost la un pas de moarte: cum i s-a schimbat viața de atunci?

Adi Nartea a lăsat o țară întreagă fără cuvinte în fața poveștii sale incredibile. Nimeni nu ar fi crezut că bărbatul a trecut printr-o asemenea lecție de viață. Celebrul actor din serialul ‘Vlad’ a trecut prin clipe extrem de grele din momentul în care a auzit diagnosticul medicului.

Specialiștii i-au spus că va rămâne desfigurat după două intervenții grele pe care le-a făcut. Actorul a mărturisit tuturor că a trecut printr-un real calvar, dar ceea ce l-a ajutat mult a fost susținerea venită din partea familiei. Vedeta a declarat că viața lui s-a schimbat total într-un timp foarte scurt.

” Mi-am dorit sa dețin controlul la tot”

„De la aflarea veștii și până la momentul operației, viața mea s-a schimbat total. Mi-am dorit sa dețin controlul la tot, dar sunt atât de multe lucruri care se întâmpla, încât în mintea ta apar doar întrebări: o să fie bine, o să mai trăiești?

Eu, unul, am simțit că m-am întors la întrebari pe care nu le-aș fi pus altfel vizavi de viața și de ceea ce va urma. După ce am aflat vestea, mi-au trebuit câteva zile sa o diger, iar apoi am intrat într-un… mood operațional, sa îi spunem”, a detaliat Nartea.

Ceea ce a decis să facă atunci a fost să-și găsească ocupații și să nu-și plângă de milă pentru că nu ajută. Acesta a fost ocupat cu birocrația și tot ce avea de pregătit pentru momentul operației, detaliu pe care deseori majoritatea dintre români îl urăsc. Iată că pentru Adi a fost exact ce avea nevoie pentru ca el să nu aibă parte de pauze și să intre astfel în depresie.

Ce sfaturi a oferit vedeta?

„Un sfat ar fi să își țină mintea ocupată, nu să îți plângi de mila, deoarece nu te va ajuta în niciun fel. Cred ca e mai bine să îi activezi acel plan de acțiune, în care să faci orice. Nu ai motive sa ieși din casă și să faci anumite lucruri? Ieși! Sună un prieten, ajută pe cineva.

Pe mine m-a ținut ocupat birocrația – tot ce aveam de făcut pentru pregătirea operației și înelegerea mai bună termenilor medicali. Dacă-ți dai pauze și intri în depresie… greu îți mai revii de acolo. Pâna una, alta, chiar dacă s-a întâmplat ceva, te uiți la tine: ai doua mâini, doua picioare, respiri? Pornește de acolo!”, a mai povestit actorul celebru, pentru viva.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI