Cât cheltuie românii de revelion, în vacanță: care sunt cele mai scumpe variante din România

Cât cheltuie românii de revelion, în vacanță: care sunt cele mai scumpe variante din România

De revelion, românii și-au făcut un obicei din a cheltui sume fabuloase de bani, chiar dacă este vorba de o singură noapte din an. În contextul pandemiei de Covid-19, te-ai fi așteptat ca, de această dată, să facă excepție, dar nu este cazul.

Conform datelor de pe Booking.com, în cazul în care te gândești să-ți petreci revelionul pe Valea Prahovei, poți ajunge să plătești până la 8000 de lei pentru o cameră cu vedere la munte. Această valoare se achită pentru un cuplu într-un pachet cu trei nopți de cazare. Tariful de 8180 de lei este inclus în oferta de sărbători a Carpat Inn de patru stele din Azuga. Toate mesele vor fi în regim all-inclusive.

Nu vor lipsi nici în acest an variantele de cazare la iglu de gheață. În acel format, prețul pentru trei nopți de cazare cu mic dejun este de 4451 de lei la Wegloo în Azuga.

Cât costă revelionul la Poiana Brașov, dar la Sinaia

Un pic mai aproape de Brașov, la Predeal, cea mai scumpă cazare se găsește la hotelul Hera de 3 strele. Acolo, într-o suită junior la mansardă, plătești 6000 de lei pe trei nopți de cazare, conform Booking, cu mic dejun și cină incluse în preț.

Prețul extravagant pe care îl poate plăti un cuplu la Sinaia este de 6831 de lei pentru trei nopți de cazare cu toate mesele incluse la hotelul Peștera Cota 1610 de patru stele.

Varianta cea mai scumpă din Poiana Brașov pare să fie la Ana Hotels Sport, nu mai puțin de 6000 de lei, doar cu mic dejun inclus. Prețurile sunt similare și la Ana Hotels Bradul, tot din Poiană. La House of Dracula, prețul este de 4000 lei pentru o cameră, dar ai și cina inclusă în preț, pe lângă micul dejun.

Dacă te gândești să optezi pentru una dintre variantele de mai sus, este important de reținut că la hoteluri se poate caza doar persoanele vaccinate sau care pot face dovada trecerii prin boală în ultimele șase luni.

Citește și: