Sigur îl aștepți cu sufletul la gură: când se va lansa Fast and Furious 10

Sigur îl aștepți cu sufletul la gură: când se va lansa Fast and Furious 10

Fanii, cu siguranță, abia așteaptă “Fast and Furious 10”. Totuși, trebuie să mai ai răbdare, dacă vrei să-l vezi.

Al zecelea film „Fast and Furious”, penultimul din franciză, va fi lansat în cinematografe în 2023, informează Variety, conform Profit.ro.

„Fast and Furious 10”, regizat de Justin Lin, va debuta pe 7 aprilie 2023. Inițial, era programat să fie lansat pe 2 aprilie anul acesta, dar acel loc a fost luat de „F9”, din cauza întârzierilor cauzare de pandemie. Totuși, al nouălea film din franciză a avut premiera ceva mai târziu, pe 25 iunie, potrivit News.ro, citat de Profit.ro.

Zvonurile spun că Vin Diesel va reveni în rol principal, iar din distribuție vor face parte Tyrese Gibson, Sung Kang, Chris Bridges, Jordana Brewster și Michelle Rodriguez.

Potrivit Entertainment Weekly, citat de Profit.ro, actorul Dwayne Johnson nu va reveni în franciză și nu este clar dacă John Cena își va relua rolul lui Jakob Toretto.

Fast and Furious, mai relevant ca niciodată: performanța F9 îți arată că s-a terminat pandemia, cu adevărat

Cea mai recentă parte din franciza Fast & Furious a încasat aproximativ 70 de milioane de dolari în primul său weekend de lansare în SUA și Canada.

Acest lucru înseamnă că Fast & Furious 9, lansat sub numele de F9: The Fast Saga, în America de Nord, este unul dintre cele mai de succes filme lansate de când a început pandemia Covid-19, notează BBC.

Filmul a câștigat deja peste 400 de milioane de dolari  în întreaga lume. F9 este unul dintre numeroasele filme care au fost amânate din cauza pandemiei.

Printre alte pelicule a căror premiere au fost amânate, se numără și filmul lui James Bond, “No Time To Die”, care este programat să fie lansat în septembrie.

Alt film care a făcut senzație la box-office este „Black Widow„. Cea mai recentă producţie a studiourilor Marvel, ”Black Widow”, a debutat pe primul loc în box-office-ul american, realizând încasări de 80 de milioane de dolari în primul weekend de lansare, un record de la debutul pandemiei, potrivit datelor provizorii publicate de o companie specializată, informează AFP, citat de Agerpres.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: