Sezonul 5 din Lucifer a rupt toate recordurile: câte ore de vizionare are deja

Sezonul 5 din Lucifer a rupt toate recordurile: câte ore de vizionare are deja

Sezonul 5 din Lucifer a acumulat peste 1,8 miliarde de minute de streaming în ultima săptămână. Un succes imens.

Lucifer, sătul de viața lui plictisitoare din iad, se mută la Los Angeles pentru a ajuta omenirea și pentru a curăța „mizeriile” provocate de ea, iar prin abilitățile sale telepatice, aduce la suprafață cele mai profunde dorințe sau gânduri ale oamenilor.

Debutând inițial pe Fox, Lucifer a fost anulat după al treilea sezon, în 2018, spre disperarea fanilor. Rețeaua de streaming a explicat alegerea lor de a anula serialul, ca o decizie bazată pe evaluări. Cu toate acestea, serialul nu s-a pierdut, deoarece Netflix a preluat seria mai târziu în acel an. Actualul al cincilea sezon era programat să fie ultimul, dar Netflix a anunțat deja al șaselea și ultimul sezon.

Lucifer va avea un al șaselea sezon

Decizia Netflix de a prelua seria s-a dovedit a fi una inteligentă, deoarece Lucifer rupe toate recordurile. Conform Screenrant.com, serialul continuă să se plaseze în partea de sus a ratingurilor Nielsen, care măsoară vizionarea pe Netflix, Amazon Prime Video, Disney + și Hulu. Serialul a fost vizionat pentru un total de 1,8 miliarde de minute, în săptămâna 31 mai – 6 iunie. Aceasta marchează o creștere considerabilă de 40% față de cele 1,3 miliarde de minute, în săptămâna precedentă.

Mai mult decât atât, Lucifer a înregistrat o poziție importantă în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani, care cuprinde o treime din audiența serialului.

Aceste numere sunt o victorie considerabilă atât pentru Netflix, cât și pentru Lucifer, unul care justifică decizia de a continua cu un al șaselea sezon. Trebuie remarcat faptul că ratingul Nielsen cuprinde toate cele 83 de episoade ale seriei, în total, 67 de ore.

Lucifer are potențialul de a-și continua avântul, atât din punctul de vedere al ratingurilor, cât și al aprecierilor criticilor de film, pe măsură ce se îndreaptă spre ultimul său sezon.