Când se lansează Samsung Z Fold 3: ce caracteristici așteptăm de la noul dispozitiv

Când se lansează Samsung Z Fold 3: ce caracteristici așteptăm de la noul dispozitiv

În cadrul unui eveniment distinct 2021 MWC, orientat spre software și experiență, Samsung a anunțat când urmează lansarea celui mai nou dispozitiv, Samsung Z Fold 3.

În locul unui Galaxy Note corespunzător în acest an, Samsung pare să meargă pe miză mare și să încerce să reorienteze linia Fold pentru a răspunde demograficului Note, prin ceea ce este deja confirmat ca fiind suportul S Pen. Galaxy Z Fold3 urmează a apărea pe data de 11 august și va avea două afișaje Super AMOLED, un ecran de capac de 6.23 „și un ecran pliabil intern de 7.55”.

De asemenea, a fost reperat recent pe GeekBench, lansând un chipset Snapdragon 888, împreună cu 12 GB RAM și Android 11. În departamentul de camere, ne așteptăm la un total de cinci camere. Aici putem menționa o triplă configurație principală formată din trei shootere de 12 MP, inclusiv un ultrawide cu focalizare automată , o cameră selfie de 16MP sub afișaj și un shooter de 10MP pe ecran.

Datorită randărilor oficiale, știm deja cum va arăta Z Fold3, inclusiv opțiunile sale de culoare. Aparent, va fi și mai ieftin decât predecesorul său, ceea ce ne face și mai entuziasmați.

În timp ce avem ceva mai puține informații concrete despre Z Filp3 și componentele sale interne, în special, ne așteptăm ca acesta să prezinte și un chipset Snapdragon 888, alături de 8 GB de RAM și o baterie de 3.300 mAh cu încărcare wireless de 25 W cu fir.

Ce alte dispozitive vor mai fi lansate pe lângă Samsung Z Fold 3

Samsung Z Fold 3 ar trebui să dețină un afișaj extern mai mare de 1,9 inci și unul intern de 120Hz de 6,7 inci. La fel ca fratele său, avem deja o mulțime de randări și chiar videoclipuri pentru a ne minuna de designul său. Teoretic ar putea fi, de asemenea, cu până la 20% mai ieftin decât predecesorul său.

Vestea cea mare despre viitorul Galaxy Watch4, desigur, este faptul că Samsung se îndepărtează de Tizen și continuă cu Wear OS și noua sa interfață One UI Watch. În ceea ce privește viitorul hardware în sine, există o mulțime de zvonuri. Din câte știm în prezent, va exista un Galaxy Watch4 reînnoit, precum și o variantă clasică, completată cu rama rotativă semnată de Samsung.

În cele din urmă, Galaxy Buds2 are deja capetele întoarse, cu o selecție atrăgătoare de culori, un design elegant asemănător cu Galaxy Buds Pro și, se pare, anularea activă a zgomotului.