Câinele-robot al Boston Dynamics: cum a uimit membrii BTS într-un viral de milioane

Câinele-robot al Boston Dynamics: cum a uimit membrii BTS într-un viral de milioane

Câinele-robot de la Boston Dynamics poate dansa. A demonstrat această aptitudine într-un clip, alături de membrii trupei BTS, videoclip care a devenit ulterior viral.

În trecut am putut vedea cum Spot și Atlas, unii dintre cei mai cunsocuți roboți din lume, făceau diferite mișcări spectaculoase. Aceste clipuri au devenit ulterior virale, fiind accesate de milioane de ori în întreaga lume. Acum, câinele-robot al companiei Hyundai a obținut o colaborare cu fenomenul K-pop, BTS, ajungând încă o dată să fie urmărit de milioane de internauți din întreaga lume.

Clipurile sunt destul de distractive și au reușit să îi uimească atât pe cei din spatele monitoarelor cât și pe membrii trupei BTS. Săptămâna trecută, Hyundai a încheiat cu succes tranzacția pentru a obține acțiuni majoritare ale companiei Boston Dynamics. Ambasadorii mărcii Hyundai au chemat astfel membrii BTS pentru a sărbători și totodată pentru a dansa cu roboții spectacol.

Câinele-robot al Boston Dynamics dansează timp de 20 de secunde

În clipul viral apare câinele-robot, Spot, alături de membrii trupei în timp ce dansează. Cei trei dansează vreme de 20 de secunde și par avea parte de foarte multă distracție. În celălalt videoclip care apare în mediul online, șapte câini robot Spot, câte unul pentru fiecare membru al trupei BTS, efectuează o coregrafie pentru „Ioniq: I’m On It” , care reprezintă o odă dedicată sub-mărcii EV a Hyundai.

Clipul respectiv în care apare BTS a reușit să strângă câteva milioane de vizualizări într-o singură zi, doar pe YouTube. Videoclipul celui mai recent single al trupei, ”Unt” a fost vizionat de 113 miliaone de ori pe cunoscuta platformă de streaming, în doar 24 de ore. Această cifră a reprezentat un nou record. Se pare însă că, robobții care dansează, la fel ca majoritatea clipurilor care se află pe YouTube în acest moment, nu au parte de aceeași popularitate de care se bucură BTS.