Black Panther, disponibil în curând: când se lansează continuarea Avengers

Black Panther, disponibil în curând: când se lansează continuarea Avengers

Continuarea Avengers, Black Panther urmează a fi disponibil în curând, spre deliciul fanilor. De această dată, petrecerea acțiunii va avea o nouă locație.

Cu toții știam că va urma o continuare a Războiului pentru Wakanda. Avengers de la Marvel vine de această dată cu o întâlnire pe stradă. Astfel că Square Enix urmează să lanseze DLC-ul gratuit în data de 17 august, după cum a anunțat editorul zilele trecute.

Continuarea este facturată ca fiind cea mai mare și importantă actualizare de conținut pentru Avenger Marvel, încă de la apariția jocului care a avut loc anul trecut, în luna septembrie.

Fanii jocului așteaptă cu nerăbdare să intre în pielea lui Black Pantjer, alături de actorul God of War, Cristopher Judge. Acesta a ajutat la noua producție, fiind cel care a dat vocea personajului.

Black Panther este așteptat cu nerăbdare de către fani

În plus, expansiunea va adăuga doi noi răufăcători cărora li se alătură o serie de dușmani pe care jucătorii îi pot provoca. Totodată mediul este unul nou-nouț și abia așteaptă să fie explorat de către jucători. În momentul în care adaugi extensia, jocul include aproximativ 25 de ore de conținut de poveste pentru un singur jucător.

Crystal Dynamics va veni cu mai multe detalii despre War for Wakanda în timpul unui flux Twitch pe care dezvoltatorul l-a planificat pentru data de 16 august. Între timp, dacă nu ai luat până acum contact cu jocul Avengers Marvel, acesta este unul dintre cele mai bune momente pentru a vedea cu ce te așteaptă și care este nivelul său de dificultate.

Până la 1 august îl poți descărca și juca gratuit pe atât pe PlayStation 4, cât și pe PS5, Stadia, iar pe PC, cu ajutorul platformei Steam. În cazul în care vei decide să îl joci în continuare după perioada de probă limitată, ei bine află că jocul se află la o reducere de 40%.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: