Marvel vrea să te facă să uiți de Avengers și alți supereroi cu această nouă serie

Marvel vrea să te facă să uiți de Avengers și alți supereroi cu această nouă serie

În iulie, s-a anunțat că francizele emblematice Alien și Predator aterizează la Marvel Comics începând cu 2021. Acum, există mai multe informații despre datele de lansare ale acestor creații.

Prima poveste va ajunge pe rafturile cu benzi desenate va fi Alien #1 în martie 2021. Alien îl are pe scriitorul Phillip Kennedy Johnson (Empyre: Captain America) și pe artistul Salvador Larroca (Doctor Doom) drept principali realizatori.

Noua serie Alien de la Marvel va urma aventurile unui mercenar al Weyland-Yutani Corporation pe nume Gabriel Cruz, care trebuie să lupte împotriva unei noi rase mortale a infamului Xenomorph Alien pentru a păstra siguranța copilului său.

Realizatorii promit un Alien “de coșmar”

Phillip Kennedy Johnson, care a scris recent serialul Marvel Zombies: Resurrection, centrat pe groază, a explicat ce a însemnat pentru el filmele Alien ca fan pe tot parcursul vieții.

“Ca cititor și fan, am fost la fel de entuziasmat ca oricine când am auzit că franciza vine la Marvel, iar atunci când mi-au cerut să scriu lansarea, am fost la extaziat. M-am antrenat toată viața pentru acest lucru fără să știu”, spune Johnson.

“De când am văzut Alien al lui Ridley Scott la o vârstă prea mică, am fost obsedat cu xenomorful, cea mai iconică reprezentare a terorii din film”.

Artistul Salvador Larroca și-a adăugat gândurile, precum și un indiciu despre ce să ne așteptăm de la arta sa în viitoarea serie Alien de la Marvel.

“Desenarea a fost ca un vis împlinit și sunt atât de recunoscător că fac parte din această serie!”

“Încă de când eram tânăr, Alien a fost unul dintre referințele mele preferate de groază SF și nu m-aș fi putut aștepta niciodată să am șansa să desenez pentru acest film. Alien este o referință creativă la o întreagă generație de artiști și sunt atât de mândru că ilustrez acum această serie. Sper ca cititorii să se bucure la fel de mult cât mi-a plăcut mie să o desenez. Povestea lui Phillip va fi o încântare pentru fanii acestei minunate francize!”, povestește Salvador Larroca.

“Am devorat fiecare poveste Alien pe care o puteam, în orice mediu disponibil și am petrecut multe ore în spatele unei săli de clasă schițând idei pentru ceea ce s-a întâmplat înainte, după și între capitolele pe care le-am văzut. Acum am ocazia să-mi aduc coșmarurile preferate la viață”, a adăugat acesta.

Etichete: