Bitcoin, numai bun de plată: cum îl poți folosi la milioane de comercianți online, Amazon, Ebay și nu numai

Bitcoin, numai bun de plată: cum îl poți folosi la milioane de comercianți online, Amazon, Ebay și nu numai

Până de curând, Bitcoin era asociat în mod exclusiv cu ideea de investiții. Îți cumpărai Bitcoin ca un fel de depozit la bancă sau investiție în acțiuni, nu pentru shopping. Realitatea s-a schimbat datorită unui nou serviciu online.

ZoidPay este o extensie pentru Google Chrome care îți permite să-ți folosești criptomonedele pentru a face achiziții de pe 400 de milioane de magazine online din întreaga lume. În teorie, unde poți cumpăra cu lei, dolari sau euro, acum poți plăti și cu Bitcoin, Ethereum și alte criptomonede cunoscute. În plus, serviciul online din spate permite conectarea tuturor tipurilor de portofele de criptomonede pentru a efectua plăți instant oriunde este suportată plata cu cardul.

ZoidPay, soluția să folosești Bitcoin la shopping, oriunde

Programat să fie disponibil la nivel global din luna noiembrie a acestui an, ZoidPay, printr-o extensie de Google Chrome, te ajută să faci plăți cu criptomonede ca și cum ai face plăți cu orice card de credit sau debit. Scopul extensiei, dacă nu era evident, este să simplifice și să îmbunătățească experiența cumpărăturilor online și, în același timp, să încurajeze adopția criptomonedelor de orice fel.

Nu contează dacă vrei să faci cumpărături de pe Amazon, eBay sau AliExpress, orice site este bun pentru ZoidPay. Pentru că se bazează pe o conversie în timp real a finanțelor tale din cripto în bani ”normali”, este bine de știut că, în fiecare zi, există aproximativ un miliard de dolari lichizi pentru achiziții, ca să nu depinzi niciodată de viteza conversiei respective.

„Extensia noastră pentru Google Chrome este diferită de orice alt produs de pe piață, întrucât le permite cu adevărat utilizatorilor să cumpere orice, de oriunde, folosind activele lor digitale. Când am început această călătorie în urmă cu aproape trei ani, ne-am hotărât să construim o platformă care să permită utilizarea sigură și rapidă a criptomonedelor, iar extensia ZoidPay pentru Chrome manifestă întocmai această viziune.”, a explicat Eduard Oneci, CEO și co-fondator al ZoidPay.

La fel ca în cazul cardurilor de credit, ZoidPay include și un mecanism de ”bani înapoi”. Pentru fiecare achiziție cu Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB) sau celelalte criptomonede majore, primești înapoi un procent din achiziție.

„Fie că ești un vechi deținător de criptomonede sau un începător, care nu a avut niciodată de a face cu criptomonedele, extensia ZoidPay pentru Chrome îți facilitează o experiență fără probleme. Dincolo de ușurința de utilizare și de siguranță, beneficiile care decurg din cumpărăturile efectuate prin extensia noastră d in Chrome sunt nelimitate. Pentru început, fiecare achiziție efectuată vine cu o recompensă sub formă de rambursare”, a precizat Oneci.

Citește și: