Banca Transilvania, încă o inovație în România. Ce oferă în premieră pentru toți clienții

Banca Transilvania, încă o inovație în România. Ce oferă în premieră pentru toți clienții

Banca Transilvania vrea să demonstreze că poate fi considerată o instituție bancară ce ține pasul cu vremurile. Vrea să împărtășească din aceste informații cu clienții săi și nu numai.

Banca Transilvania trimite frecvent către clienții săi premium raportate legate de evoluțiile macroeconomice și nu numai. Acum, a decis să ducă lucrurile un pic mai departe de atât. Vrea să pună la dispoziția oricui e interesat aceste informații.

Banca Transilvania anunță că a lansat un centru online de research, unde sunt disponibile rapoarte de analiză macroeconomică, accesul la acestea fiind fie direct pe site, fie prin e-mail, pe bază de abonament. Dacă vrei, așadar, să știi cam ce se întâmplă în economia României și nu numai, acum poți afla direct de la cei care funcționează în baza acestor mișcări.

Banca Transilvania, centru online de research

Instituția bancară susține că rapoartele prezintă evoluțiile curente macrofinanciare din România, zona Euro, SUA, economia mondială, precum şi perspectivele, trendurile pe termen scurt şi mediu. E cam tot ce trebuie să știi ca să rămâi informat și pentru a-ți investi banii cu cap.

Realizarea lor presupune culegerea de informații, prelucrarea acestora şi sinteza rezultatelor, cu prezentarea factorilor care influențează comportamentul piețelor, sectoarelor și economiei per ansamblu.

Prin intermediul acestora, BT contribuie la educaţia financiară a publicului larg, ajutând la luarea unor decizii de investiţii sau de consum cât mai fundamentate. Din 2014, când a fost lansat serviciul de analiză, au fost realizate peste 4.500 de astfel de rapoarte.

În funcţie de subiect, rapoartele sunt următoarele, arată Banca Transilvania:

  • BT Daily: sinteza principalelor evoluții macro-financiare din România, Zona Euro și SUA;
  • BT Monthly: sinteza evoluțiilor macro-financiare externe și interne, respectiv scenariul macroeconomic central actualizat pe economia României;
  • BT Macro Focus: analiza evoluțiilor principalilor indicatori din economia românească;
  • BT Update: analiza lunară a sectorului bancar din România;
  • BT Titluri de stat: evoluțiile și perspectivele pieţei titlurilor de stat din România

Echipa de research a Grupului Financiar Banca Transilvania este formată din: dr. Andrei Rădulescu – Director Analiză Macroeconomică, Banca Transilvania; Irina Răilean – Head of Research, BT Capital Partners; Marius Mureşan – Analist investiţii, BT Asset Management şi Roland Nagy – Manager fond, BT Asset Management.

Dacă vrei să te abonezi o poți face AICI.

Citește și: