Banca Transilvania tocmai a făcut anunțul: milioane de români trebuie să fie atenți acum

Banca Transilvania tocmai a făcut anunțul: milioane de români trebuie să fie atenți acum

În plină primăvară, Banca Transilvania a venit cu o propunere excepțională pentru români. Acum e vorba atât de clienții băncii, cât și de unii noi, care poate ar vrea să-și schimbe banca.

Banca Transilvania susține că ți-a pregătit oferte bancare pentru starea ta de bine. Și ofertele sunt excelente, dacă vrei să te bagi acum la un credit sau poate să încerci un card de cumpărături dintre cele pe care le propune BT.

„Cu dobânzi de la 4,27%, ZERO comisioane de analiză credite și 100 de puncte în lei la cardul de cumpărături STAR Forte”, explică Banca Transilvania. Ideea campaniei de acum e de-a veni cu oferte bancare cu good vibes. Independent de cum se numește, sunt câteva produse de care să profiți.

Ce propune Banca Transilvania acum

banca-transilvania-campanie

Campania BT a început pe 10 mai și ține până pe 14 mai. Sunt oferte la credite de nevoi personale, la carduri de cumpărături, la credit imobiliar-ipotecar și chiar overdraft.

Când vine vorba de credite de nevoi personale, ai pachet credit de nevoi personale și card de cumpărături STAR cu dobândă fixă de 6,5% pe an, zero comision de analiză, asigurare de viață și șomaj și 100 de lei în puncte STAR.

Apoi, ai credit de nevoi personale cu asigurare. Ai 6,9% dobândă fixă, zero comision de analiză și asigurare de viață și șomaj. Poți împrumuta până la 100.000 de lei, pe-o perioadă de două luni până la 5 ani.

Dacă ești în căutarea unei case, te poți uita către oferta pentru credit imobiliar-ipotecar de la Banca Transilvania. Ce propune banca e o dobândă variabilă de 4,27% (IRCC + 2,6%) și zero comision de analiză. Creditarea poate fi pe două luni până la 30 de ani, dobânda e valabilă și dacă încasezi salariul la BT, și dacă nu, iar prin acesta poți chiar refinanța un credit de la altă bancă.

În fine, în cazul opțiunii overdraft de la Banca Transilvania, ai 8% dobândă fixă. Poți obține până la 6 salarii, dar maximum 50.000 lei, pe-o perioadă de 12 luni.

Toate detaliile despre ce oferă banca sunt aici.

Citește și:
Etichete: