Banca Transilvania face minuni, din nou: ajutorul la care nu se aștepta nimeni, cine îl primește

Banca Transilvania face minuni, din nou: ajutorul la care nu se aștepta nimeni, cine îl primește

Banca Transilvania face minuni încă o dată, astfel că zece clienți ai BT Mic au participat la noul program de accelerare al afacerilor mici. Afacerile acestora au ajuns să fie lansate cu ajutorul noului program.

Acest program a avut data de lansare în martie 2021 și este destinat microîntreprinderilor precum și întreprinderilor mici care doreau a fi prezente doar în mediul online. La lansare, 30 de companii au participat în cadrul programului Start Online, având drept benefici sesiuni de instruiire și sfaturi personalizate care aveau drept scop extinderea afacerilor.

În etapa următoare au avansat 10 companii online, dintre acestea amintind: Office Vision, ABM Kids, Caramel Gold, Stefara Decor, Sezon Coffee Roasters, Himera Vet, Isabela Teodor, Miclean Zootehnia, Wowzaaa Treats si Kosmo Line Spa.

Profilele de activitate ale acestora sunt variate, începând de la cafenea până la retail cu jucării, produse cosmetice sau florărie, iar antreprenorii vor avea ocazia să beneficize de consultanță în ceea ce privește business-ul online. Această inițiativă este o premieră a grupului Banca Transilvania care conține mai multe etape.

Banca Transilvania face minuni în lumea antreprenoriatului

Etapele respective cuprind gestionarea afacerii online, realizarea magazinului online, familiarizarea cu strategiile de vânzare și marketing, suport pentru etapele de lansare și post-lansare al afacerilor, dar și monitorizare și implementarea de noi idei.

Cei care s-au ocupat de serviciile necesare pentru trecerea în mediul online sunt MTH Digital care reprezintă o agenție de digital marketing, GoMag care este furnizorul platformei digitale, TRUSTED care ajută antreprenorii să fie la curent cu actuala legislație, Hosterion care se ocupa de găzduirea magazinelor în mediul virtual și principala comunitate de e-commerce, GPeC.

BT Mic reprezintă una dintre companiile Banca Transilvania și are drept scop susținerea micilor întreprinzători. Acesta se adresează companiilor a căror cifră de afaceri anuală este mai mică de 1 milion de lei, indiferent de domeniul de activitate. Până în acest moment, BT Mic s-a ocupat cu susținerea a 15.000 de afaceri mici să evolueze.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: