ASUS tocmai a lansat telefonul care îți umilește laptopul prin performanță

ASUS tocmai a lansat telefonul care îți umilește laptopul prin performanță

Când vine vorba de telefoane de gaming, ASUS e producătorul care s-a remarcat cel mai bine cu seria ROG Phone. Acum a anunțat un nou dispozitiv în trei versiuni. Și cel mai bun e cu adevărat incredibil.

Noul ROG Phone e disponibil în trei versiuni: ROG Phone 5, ROG Phone 5 Pro și ROG Phone 5 Ultimate. Producătorul folosește cipul Snapdragon 888, conectivitate 5G, ecran AMOLED de 144 Hz rată de refresh pentru conținut și 300 Hz refresh la atingere, iar bateria este de 6.000 mAh cu optimizări software pentru a maximiza autonomia și durata de viață.

ASUS promite și cea mai rapidă încărcare cu HyperCharge (65 wați).

Versiunea Phone 5 și Phone 5 Pro au 16 GB memorie RAM LPDDR5, în timp ce versiunea Ultime produce surpriza: 18 GB RAM LPDDR5. Ca spațiu de stocare, Phone 5 are 256 GB, în timp ce celelalte două au 512 GB. Toate folosesc tehnologie UFS 3.1.

Versiunea Ultimate

Telefonul mai beneficiază de senzor de amprentă în ecran și recunoaștere facială pentru autentificare și are o serie de accesorii care îl transformă într-o consolă mobilă de gaming.

Totodată, ASUS are și sistemul de răcire GameCool 5 care are o structură termică optimă: procesorul pe centru, bateria împărțită în două unități (de fiecare parte a procesorului). Camera de vapori a fost regândită și foile de grafit ajută la distribuirea uniformă a căldurii de-a lungul dispozitivului, pentru a reduce acumularea de căldură în zona de mijloc.

AirTrigger 5 pentru noul telefon de gaming de la ASUS

ASUS susține că telefonul beneficiază de AirTrigger 5, sistem de control îmbunătățit, iar jucătorii au la dispoziție patru modalități distincte de a interacționa cu ROG Phone 5.

Totodată, AeroActive Cooler 5 are acum și două butoane fizice suplimentare pentru a permite o experiență de joc autentică, de tip consolă.

Seria ROG Phone 5 acceptă un total fără precedent de 10 comenzi diferite, astfel încât jucătorii pot alege cu ușurință mișcările, pentru a se potrivi jocului lor.

Într-un joc de curse, de exemplu, poți roti telefonul pentru a direcționa sau trage spre el pentru a frâna. Mai mult, ROG Phone 5 Pro și ROG Phone 5 Ultimate dispun suplimentar de senzori tactili pe capacul din spate, care oferă funcțiile L2 / R2, la fel ca un controler de consolă de jocuri.

Acestea funcționează, de asemenea, împreună cu senzorii cu ultrasunete, butoanele AeroActive Cooler 5 și comenzile de mișcare, pentru a oferi un control complet și o experiență totală de joc.

Sistemul audio GameFX al seriei ROG Phone 5 încorporează acum difuzoare duale simetrice cu șapte magneți, pentru efecte sonore stereo cu adevărat echilibrate. Optimizată în colaborare cu specialistul audio Dirac, calitatea sunetului generat va capta simțurile utilizatorului și le va duce într-o lume diferită.

Nu în ultimul rând, ASUS a anunțat căștile de gaming din gamă: ROG Strix Go BT, ROG Cetra II și ROG Cetra II Core.

Cetra II Core
Strix Go BT

Cu Strix Go BT, ASUS promite latență redusă și rezoluție audio ridicată. Totodată, le poți folosi și cu cablu, pe mufă de 3,5 mm. Iar tehnologia de anulare activă a zgomotului (ANC) le permite utilizatorilor să atenueze zgomotul ambiental pentru a rămâne concentrați. Totodată microfonul ASUS AI Noise-Canceling Microphone (AI Mic) păstrează claritatea convorbirilor din joc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: