Aplicația care te ajută să scapi de meetingurile inutile de la job. Cum funcționează și de unde o descarci

Aplicația care te ajută să scapi de meetingurile inutile de la job. Cum funcționează și de unde o descarci

Știm cu toții sentimentul, mai ales de când a început pandemia: întâlnirea Zoom care trebuia să fie doar o actualizare rapidă a proiectului se desfășoară deja de 50 de minute și nu pare să se termine prea curând. E timpul să declanșezi aplicația Zoom Escaper.

Creat de dezvoltatorul și artistul Sam Lavigne, Zoom Escaper este o aplicație web care folosește o altă aplicație numită VB-Cable, pentru a reda o serie de efecte care te-ar putea ajuta să te scuzi de o întâlnire Zoom.

Aceste efecte includ sunetele pe care le-ai putea obține dintr-o conexiune și un ecou rău, dar și câteva creative, cum ar fi „copilul supărat”, „câinii”, „urinarea” sau chiar „omul care plânge”.

„Îmi pare rău, oameni buni, îmi plânge copilul în cameră, va trebui să plec și să revin mai târziu la întâlnire” – acesta este genul de scuză pe care ai putea să o folosești cu acest software.

Utilizarea Zoom Escaper necesită instalarea software-ului VB-Cable și apoi modificarea câtorva setări. Nu vei auzi interferența reală pe care Zoom Escaper o face în timpul unui apel, dar va fi probabil insuportabilă pentru alții.

Pentru a fi clar, nu recomandăm nimic din toate acestea. A sabota întâlnirile Zoom nu e frumos. Utilizarea de software netestat provenit de la un singur dezvoltator (deși este disponibil codul sursă, ceea ce este bine), de asemenea, nu este cea mai bună idee. Mai ales că necesită o altă aplicație pentru a rula. Dar, ei bine, uneori trebuie să faci ceea ce trebuie să faci, ca să scapi de un meeting.

Aplicația Zoom a venit cu cea mai inutilă funcție pentru videoconferințele tale

Aplicația Zoom a cunoscut o creștere la care nu se aștepta în perioada pandemiei. Și acum caută să pluseze.

Zoom a devenit, poate, cea mai cunoscută aplicație pentru conferințe virtuale – de la ședințe cu colegii până la seri de socializare de la distanță cu apropiații. Pe măsură ce interesul a crescut, compania s-a gândit să-și îmbunătățească serviciile și să vină cu funcții noi pentru utilizatori.

Numai că nu toate sunt utile. Iată, de exemplu, noua funcție adăugată de cei de la Zoom: e vorba de cea care-ți permite să adaugi diverse filtre pe față – de la sprâncene false la barbă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: