Zoom a venit cu cea mai inutilă funcție pentru videoconferințele tale

Zoom a venit cu cea mai inutilă funcție pentru videoconferințele tale

Aplicația Zoom a cunoscut o creștere la care nu se aștepta în perioada pandemiei. Și acum caută să pluseze.

Zoom a devenit, poate, cea mai cunoscută aplicație pentru conferințe virtuale – de la ședințe cu colegii până la seri de socializare de la distanță cu apropiații. Pe măsură ce interesul a crescut, compania s-a gândit să-și îmbunătățească serviciile și să vină cu funcții noi pentru utilizatori.

Numai că nu toate sunt utile.

Iată, de exemplu, noua funcție adăugată de cei de la Zoom: e vorba de cea care-ți permite să adaugi diverse filtre pe față – de la sprâncene false la barbă.

Funcția Zoom, total inutilă

Noua funcție de la Zoom îți permite să adaugi diverse filtre haioase – sprâncene, barbă sau diverse culori aplicate pe buze. E ceva inspirat din ce-ți oferă Instagram, dar și Facebook – în apelurile video. Zoom a pornit ca o aplicație serioasă, dacă vrei, dedicată sectorului business. Dar, între timp, e folosită și pentru întâlnirile virtuale cu apropiații. Acolo unde ar fi loc și de așa ceva.

Funcția nouă se numește Studio Effects și-ți permite să te joci prin diverse efecte.

Dacă vrei, așadar, filtre haioase, pașii sunt simpli: deschizi o sesiunea de Zoom, mergi la Video Settings, selectezi “Background & Filters” și cauți funcția “Studio Effects (Beta)”. Descarci pachetul și apoi poți folosi ce vrei de acolo.

Înainte de pandemie, puțină lume știa de aplicația Zoom, cea care permite organizarea de conferințe audio-video de la distanță. Dar odată ce virusul a forțat autoritățile să ia măsuri și chiar să limiteze drastic deplasările, aplicația a devenit extrem de cunoscută la nivel mondial.

Compania e condusă de Eric Yuan, cel care ocupă funcția de director general. El a reușit, după aceste luni, să intre în lista Forbes a celor mai bogați oameni ai planetei. Chiar dacă nu e pe locuri fruntașe, el a bifat clasamentul grație încasărilor din lunile de pandemie.

Etichete: