Anunțul zilei de la Lidl. Toți clienții trebuie să știe. Se întâmplă în magazine

Anunțul zilei de la Lidl. Toți clienții trebuie să știe. Se întâmplă în magazine

Lidl România a anunțat în mod oficial o nouă surpriză pentru clienții săi din toată țara. Oferta va fi disponibilă în toate magazinele și poți profita de ea chiar de astăzi în toate magainele.

Mai exact, cei de la LIDL România îi anunță pe toți clientii din România în legătură cu faptul că, începând cu data de 25 ianuarie, vor fi disponibile în magazinele sale produsele Duc de Coeur, produse franțuzești care au lipsit timp de câteva luni.

Oferte de la Lidl pe care nu le poți rata

Retailerul german a mai inclus produsele celor de la Duc de Coeur în oferta sa cândva prin vară, însă de atunci ele au lipsit cu desăvârșire. Așa că revenirea este o veste foarte bună pentru cei care le așteptau. Poți vedea chiar aici catalogul în care sunt prezentate produsele care vor fi disponibile începând cu data de 25 ianuarie pentru clienții săi din țară.

Lanțul de supermarketuri încearcă în fiecare săptămână să le aducă tuturor clienților cele mai bune produse posibile, pentru a se bucura de oferte excelente în magazinele sale. Astfel, magazinele vor avea promoții speciale pentru produsele pe care le pun la vânzare în momentul de față în țara noastră. Astfel,  unele produse au prețuri mici din start, în timp ce altele vor avea reduceri care să fie aproape de așteptările tuturor clienților din România.

Retailerul german include produsele Duc de Coeur printre celelalte care sunt disponibile cu reduceri însemnate în momentul de față în oferta sa. Promoțiile pe care LIDL România le va avea disponibile vor fi oferite din 25 ianuarie în magazinele de pe tot teritoriul României.

Lanțul de supermarketuri va mai anunța cu siguranță și alte oferte extrem de bune, așa că trebuie doar să fii atent la toate cataloagele cu oferte care vor fi anunțate și să te bucuri de ele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: