Anunțul zilei de la Digi RCS RDS: oferta la care nu se aștepta nimeni, timpul e limitat

Anunțul zilei de la Digi RCS RDS: oferta la care nu se aștepta nimeni, timpul e limitat

Digi RCS RDS continuă să atragă dintre clienții Orange și Vodafone cu niște oferte imbatabile. De această dată, discutăm de o reducere fără precedent, dar trebuie să te grăbești, timpul este limitat.

După o lungă perioadă în care a încurajat migrarea de la alți furnizori de internet și telefonie fixă sau mobilă, Digi RCS RDS apelează acum la altă practică. De această dată, oferta vizează clienții existenți. Este o motivație pentru a ține oamenii în curtea celui mai mare operator de internet de pe teritoriul României.

Oferta Digi RCS RDS de care e păcat să nu profiți

Ai doar o săptămână la dispoziție, între 11 și 17 octombrie, Digi RCS RDS desfășoară o campanie intitulat #DigiDays. Aceasta implică o reducere a abonamentului pe o perioadă de 6 luni. Există, în mod evident, câteva aspecte pe care trebuie să le ai în vedere.

Noua ofertă din cadrul #DigiDays poate fi accesată doar online de către clienții existenți, la această adresă sau prin intermediul contului de client. Ea se aplică abonaților care au deja un abonament activ la Digi RCS RDS, dar se gândesc să-și facă un upgrade la el, să contracteze noi servicii sau să-și activeze o opțiune suplimentară.

Clienții DIGI care au activ minimum un serviciu și doresc fie să adauge unul sau mai multe servicii din portofoliul companiei, fie să realizeze un upgrade sau să activeze o extraopțiune TV și doresc să beneficieze de avantajele acestei oferte, accesează site-ul DIGI.ro. Astfel, oferta se poate activa direct din pagina principală sau din „Contul meu”, secțiunea „Serviciile mele”, selectând serviciul nou sau pe cel pentru care doresc upgrade, respectiv una sau mai multe extraopțiuni TV.

Este important de reținut că reducerea de 50% se aplică în primele șase luni doar serviciilor și extraopțiunilor TV activate în această perioadă, nu și abonamentului pe care îl ai deja la Digi RCS RDS.

Citește și: