Anunțul dimineții pentru pensionari, de la Casa de Pensii: ce se întâmplă cu banii pe card

Anunțul dimineții pentru pensionari, de la Casa de Pensii: ce se întâmplă cu banii pe card

Această bancă a făcut o schimbare majoră, în premieră în România, și îi afectează pe toți clienții, mai ales pe pensionari. Iată ce se întâmplă cu banii pe card. Anunțul vizează relația băncilor cu Casa de Pensii și plata pensiilor.

Raiffeisen Bank și-a digitalizat total relația cu toate casele de pensii din Romania (CNPP, MAI, MapN, SRI). Procesarea, respectiv transmiterea dosarelor pentru încasarea pensiilor în cont deschis la Raiffeisen Bank, se face exclusiv online. În acest fel, se eficientizează timpul și efortul de ambele părți, notează Adevărul.ro.

Astfel, Raiffeisen Bank este prima bancă din România care și-a digitalizat total relația cu casele naționale de pensii. Alimentarea conturilor de pensii deschise la Raiffeisen Bank se face acum online, instant.

Anunț important pentru pensionari

„Am mai parcurs încă un pas important în procesul de digitalizare a serviciilor oferite clienților noștri. Acest pas înseamnă consolidarea relației cu un segment de clienți important pentru bancă prin eficientizarea serviciilor și a proceselor operaționale. În prezent, avem active aproximativ 350.000 de conturi de pensii”, a spus Vladimir Kalinov, vicepreședinte retail la Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank este una dintre băncile universale aflate în top 5 în România. Deservește nu mai puțin 2,2 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.600 de angajați, 300 de agenții în toată țara, 700 de ATM-uri, 400 de mașini multifuncționale (MFM-uri) și o rețea de peste 24.400 de POS-uri.

Ce a făcut ING Bank

Tot la capitolul noutăți din segmentul bancar, ING Bank anunța și ea o premieră în România. Instituția a pus la dispoziția clienților săi persoane fizice cardurile virtuale pentru toate tipurile de carduri VISA, prezente deja în portofoliul băncii. Banca își continuă astfel strategia legată de digitalizare.

ING Bank încearcă să țină pasul cu trendurile din piața actuală și tocmai a venit cu un anunț foarte important pentru utilizatori. Compania pare să concureze și cu Revolut, nu doar cu băncile tradiționale.

În cazul în care ai folosit vreodată Revolut, s-ar putea să știi că aplicația cu pricina îți oferă posibilitatea activării de carduri virtuale. Acelea funcționează precum niște carduri obișnuite, dar sunt prezente doar în telefonul tău. Astfel, poți face diverse plăți sau achiziții cu smartphone-ul sau cu ceasul tău inteligent. De acum, poți face același lucru și dacă ești client ING Bank.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: