Complet gratuit, de la Digi RCS RDS: se întâmplă cu internetul tău, de astăzi

Complet gratuit, de la Digi RCS RDS: se întâmplă cu internetul tău, de astăzi

La Digi RCS RDS întotdeauna a fost o prioritate dezvoltarea rețelei sale. Cei de la Digi știu cât de importantă e viteza internetului de acasă, așa că vin cu o ofertă de nerefuzat.

Așadar, începând de astăzi, 13 septembrie, abonații care dețin pachetul Fiberlink 300 sunt upgradați automat la pachetul Fiberlink 500. Mai mult, trecerea la pachetul superior vine fără costuri sau eforturi suplimentare din partea acestora. Așadar, abonații netului Fiberlink 300 vor primi de acum viteza Fiberlink 500 la același cost, și anume 30 de lei pe lună.

Mai mult, toamna vine la Digi cu o campanie pentru clienții de telefonie mobilă care aleg să fie “Toți pentru 1, 1 pentru toți”, în perioada 6 septembrie – 30 noiembrie. Campania aduce împreună clienții existenți, dar și pe cei noi care optează pentru orice tip de abonament Digi Mobil, pentru că ofertele sunt mereu mai bune atunci când se împărtășesc fără limite.

Ca referință, viteza maximă rămâne la fel de accesibilă, cu Fiberlink 1000 la costul de 40 de lei pe lună. Grupul Digi este unicul operator de telecomunicații din România care oferă routerul cel mai modern, cu standardul WIFI 6, cu doar trei lei pe lună.

Digi RCS RDS reinventează internetul: unde îl găsești de 10 ori mai rapid

Digi RCS RDS a stabilit un nou record de viteză la internet. Iată în ce țară s-a întâmplat acest lucru.

Noul record la internet stabilit de Digi s-a produs în Spania. Internet prin fibră optică cu o viteză de 10 Gbps este noul record din Spania.

Operatorul român de telefonie și internet și-a extins serviciile și pe piața spaniolă, scrie Profit.ro. Este un produs fără precedent pentru piața rezidențială din Spania, în contextul în care cei patru concurenți oferă acum doar internet prin fibră cu o viteză maximă de 1 Gbps pe secundă, adică de zece ori mai mică decât viteza Digi.

Digi RCS & RDS este compania lider pe piața serviciilor de televiziune și de internet din România. De asemenea, furnizează și telefonie fixă și mobilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: