Digi RCS RDS reinventează internetul: unde îl găsești de 10 ori mai rapid

Digi RCS RDS reinventează internetul: unde îl găsești de 10 ori mai rapid

Digi RCS RDS a stabilit un nou record de viteză la internet. Iată în ce țară s-a întâmplat acest lucru.

Noul record la internet stabilit de Digi s-a produs în Spania. Internet prin fibră optică cu o viteză de 10 Gbps este noul record din Spania.

Operatorul român de telefonie și internet și-a extins serviciile și pe piața spaniolă, scrie Profit.ro. Este un produs fără precedent pentru piața rezidențială din Spania, în contextul în care cei patru concurenți oferă acum doar internet prin fibră cu o viteză maximă de 1 Gbps pe secundă, adică de zece ori mai mică decât viteza Digi.

În ceea ce privește prețurile la abonamente, 30 de euro pe lună este oferta operatorului român, fiind la jumătate față de cele mai mici tarife din piața locală.

Digi RCS RDS este compania de telefonie și internet cu cea mai mare creștere a numărului de clienți în Spania. Are deja trei milioane de clienți, dintre care 2,6 milioane sunt pe telefonie mobile, 325.000 pe internet prin fibră și peste 110.000 de clienți de telefonie fixă, conform aceleiași surse.

Digi operează la acest moment în România (RCS&RDS), Ungaria (Digi T.S. kft), Spania (Digi Spain Telecom SLU) și Italia (Digi Italy SL). În Spania, principala concurență a Digi este formată din MasMovil, Orange și MoviStar.

Digi RCS RDS rupe gura târgului cu o ofertă de neegalat: ce se întâmplă cu abonamentele

Toamna vine la Digi cu o campanie pentru clienții de telefonie mobilă care aleg să fie “Toți pentru 1, 1 pentru toți”, în perioada 6 septembrie – 30 noiembrie. Campania aduce împreună clienții existenți, dar și pe cei noi care optează pentru orice tip de abonament Digi Mobil, pentru că ofertele sunt mereu mai bune atunci când se împărtășesc fără limite.

„Toți pentru 1, 1 pentru toți”, oferta toamnei, răsplătește cu 50% reducere din valoarea abonamentului, timp de patru luni, toți clienții noi și existenți care aleg să se porteze în rețeaua națională Digi și optează pentru unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă, pentru o perioadă de 24 de luni.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: