Anunț de ultimă oră de la Kaufland. Se întâmplă chiar acum și toți clienții trebuie să știe

Anunț de ultimă oră de la Kaufland. Se întâmplă chiar acum și toți clienții trebuie să știe

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România, vine cu un anunț de ultimă oră pentru toți clienții.

Kaufland e unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România și se pregătește să se extindă. Anunță deschiderea a două noi magazine, în Piatra Neamț și în Sibiu. Totul se întâmplă pe 28 ianuarie.

Kaufland creează încă peste 200 de locuri de muncă noi, aproximativ 100 de locuri în fiecare dintre cele două locații. Astfel, compania ajunge la o rețea națională de 141 de hipermarketuri.

Kaufland se extinde

Al patrulea magazin din Sibiu dispune de o suprafață totală de peste 5500 metri pătrați, dintre care peste 3000 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare. Cu ocazia deschiderii, clienții vor fi așteptați cu reduceri și promoții speciale.

Magazinul are disponibile 248 de locuri de parcare, din care 12 locuri pentru persoanele cu dizabilități și 7 locuri de parcare destinate părinților. Programul magazinului este de la 6:30 și până la 21:00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la 8:00 la 21:00. Noul Kaufland Sibiu va oferi o stație de încărcare electrică cu putere sporită: 50KW. Hipermarketul este prevăzut cu 9 case de marcat standard dintre care 2 destinate persoanelor cu dizabilități și alte 4 case express tip self-service.

În galeria comercială a magazinului, clienții au acces și la o zonă de Food Court, ce cuprinde o cofetărie, pizzerie, o farmacie, un petshop, un centru pentru copiere chei, dar și un punct Tabac Xpress.

De asemenea, al doilea magazin din Piatra Neamț va avea o suprafață totală de peste 4500 metri pătrați, din care peste 3000 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare. La fel ca și în noul magazin din Sibiu, în ziua deschiderii clienții vor fi întâmpinați cu promoții speciale.

Programul de lucru din această perioadă va fi de la 6:30 și până la 21:00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la 8:00 la 20:00.

Noul magazin din Piatra Neamț este prevăzut cu 8 case de marcat standard, dintre care 2 destinate persoanelor cu dizabilități și alte 4 case express tip self-service. Acesta pune la dispoziție 290 de locuri de parcare, din care 11 locuri pentru persoanele cu dizabilități și 6 locuri de parcare pentru părinți. Zona de Food Court din Piatra Neamț va include o pizzerie, o cofetărie, o farmacie și un punct de schimb valutar.

Citește și: