Anker lansează un produs dorit de multă lume: ce este și cum te ajută

Anker lansează un produs dorit de multă lume: ce este și cum te ajută

Un instrument decent de folosit în timpul călătoriilor sau acasă.

Noul încărcător 547 de la Anker poate fi  luat în considerare dacă călătorești frecvent cu o mulțime de dispozitive USB-C sau dacă ești responsabil cu păstratul dispozitivelor familiei încărcate. În ciuda dimensiunii sale relativ compacte, are patru porturi USB-C care sunt capabile să scoată o putere de 120 W simultan.

Încărcătorul în valoare de 120 de dolari are două porturi de 20 de wați pentru telefoane sau tablete și două porturi de mare putere, dintre care unul este capabil să furnizeze până la 100 W sau 90 W dacă ai un telefon conectat la unul dintre porturile de 20 W.

Unitățile de încărcare cu patru porturi USB-C nu sunt tocmai obișnuite, ceea ce poate fi enervant, mai ales că  acum există atât de multe dispozitive care sunt compatibile cu noul standard. În plus, cu 120 W, ar trebui să poți încărca un laptop și un telefon în același timp.

Un încărcător bun

De asemenea, probabil că vei dori să păstrezi graficul care arată că aparatul ajustează capacitatea de încărcare a fiecărui port. Vei obține viteze de încărcare diferite, în funcție de portul la care ești conectat și de asemenea în funcție de câte dispozitive sunt conectate. Din fericire, cele două porturi din dreapta ar trebui să fie bune pentru încărcarea telefoanelor la o viteză rezonabilă în orice configurație și există pictograme mici pentru a îți arăta care dintre porturi sunt desemnate pentru telefoane și care dintre ele sunt pentru dispozitive cu putere mai mare.

Deși nu pare că a apărut încărcătorul perfect, cei de la Anker par să se apropie de ceea ce trebuie și asta poate doar să ne bucure. Altfel spus, dacă ai o grămadă de dispozitive USB-C și trebuie să le încărci pe toate în același timp, această unitate relativ compactă își îndeplinește sarcinile foarte bine.

Citește și: