Anker anunță primul proiector portabil cu sunet omnidirecțional și Android

Cei mai mulți dintre noi asociază compania Anker cu baterii externe și cabluri de bună calitate, se pare însă că și-au extins portofoliul de produse.

Când vine vorba de gadgeturi pe care le avem în fiecare deplasare, cei mai mulți dintre noi se rezumă la un smartphone, o tabletă și, eventual, o boxă Bluetooth. Cei de la Anker speră să fi creat un nou gadget pe care să nu-l mai scoți din geantă. Intitulat Nebula Capsule, dispozitivul este un proiector portabil de dimensiuni mici, cu o performanță peste medie și câteva inovații importante.

Aflat momentan în stadiu de proiect pe Indiegogo, dispozitivul are mari șanse să se reflecte într-un produs de serie. Nu de alta, dar la momentul redactării acestui materiale reușise deja să strângă 232.000 de dolari din cei 50.000 de dolari necesari. De dimnesiunea unei doze de Cola, micuțul promite să facă minuni dacă vrei să creezi o sală de cinema în confortul căminului în doar câteva momente.

Anker Nebula Capsule, pe lângă faptul că este micuț și are o formă prietenoasă, este încârcat de tehnologii avansate. Pentru proiecție folosește un sistem DLP – Digital Light Processing ajutat de algoritmi IntelliBright pentru a obține o putere luminoasă de 100 de lumeni. Respectiva valoare este suficientă pentru a te uita în condiții optime la un film într-o cameră întunecată.

Experiența audio este asigurată de o boxă omnidirecțională ce emite sunete la 360 de grade. Un nivel sporit de verstatilitate al gadgetului pe termen lung este derivat din prezența sistemului de operare Android 7.0 Nougat. Astfel, poți rula aplicațiile tale preferate direct pe proiector și poți folosi ”jucăria” chiar și când nu ai un telefon prin preajmă.

Cei care sunt interesați de aparat se pot arunca la o precomandă pe Indiegogo, unde prețul de achiziție figurează ca fiind de 250 de dolari. Când același gadget va ajunge în magazine, valoarea sa va crește până la 350 de dolari.

18:30 01.10.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video