Analogicul se îmbină cu digitalul: brand-ul care adoptă schimbarea majoră

Analogicul se îmbină cu digitalul: brand-ul care adoptă schimbarea majoră

Unul dintre cei mai mari producători de ceasuri din lume, care îmbină analogicul cu digitalul, se pregătește de lansarea unui nou ceas inteligent. Dispozitivul va rula pe sistemul de operare revigorat de la Google.

Directorii companiei Fossil, au declarat sâmbătă pentru CNET că viitoarele lor ceasuri inteligente Android vor fi complet noi, cu cipuri și performanțe mai rapide. Ceasul vine cu o durată de viață a bateriei mai bună și opțiuni celulare LTE globale. Compania intenționează să lanseze un singur ceas premium, ca flagship în cadrul noului sistem de operare Wear. Cu toate acestea, alte mărci din grupul Fossil, care includ Diesel și Michael Kors, își vor dezvolta probabil propriile ceasuri.

Potrivit CNET, cel mai nou ceas inteligent Fossil ar trebui să aibă caracteristici similare cu ceea ce oferă Google și Samsung. În luna mai, gigantii tehnologici au anunțat că vor fi parteneri pentru a crea un nou sistem de operare smartwatch care își propune să fie cu 30% mai rapid la lansarea aplicațiilor și care să permită funcții precum monitorizarea continuă a ritmului cardiac și urmărirea somnului.

„Toate avantajele software despre care vorbește și lansează Google cu platforma unificată sunt ceva ce vom include și în acest lucru”, a declarat pentru CNET directorul comercial Fossil, Greg McKelvey.

În ceea ce privește hardware-ul, Fossil a spus că are planificate câteva actualizări „destul de majore” pentru viitoarele sale ceasuri inteligente. Acestea ar putea include performanțe mai rapide, precum și caracteristici de sănătate mai avansate.

Fossil îmbină analogicul cu digitalul

Pentru cei care se întrebau despre butoane și ecrane, Fossil părea să sugereze că nu se vor schimba prea multe în acest sens. Steve Prokup, vicepreședintele senior al departamentului dispozitivelor conectate, a declarat că Fossil va continua să accepte mai multe configurații de butoane de pe piață în același timp, dar nu intenționează să ajungă la extreme.

„Cred că veți vedea în continuare o varietate de oferte chiar și la produsele noastre, precum și la producători … nu atât de mult încât veți avea un ceas care ajunge să aibă patru, cinci, șase butoane dedicate sau fără butoane ”, a spus Prokup.

Ecranul tactil al ceasului va rămâne principala modalitate de interacțiune cu dispozitivul, a explicat Prokup, în timp ce butoanele și cadranul ar reprezenta comenzi rapide. Una dintre veștile proaste în cazul în care deții un smartwatch de la Fossil este faptul că nu vei puta face upgrade la noul sistem de operare Wear Google.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: