07 dec. 2021 | 13:55

Alte detalii importante despre „The Matrix Resurrections”, în noul trailer. Ce se va întâmpla cu Neo și Agentul Smith

ACTUALITATE
Alte detalii importante despre „The Matrix Resurrections”, în noul trailer. Ce se va întâmpla cu Neo și Agentul Smith

Un nou trailer „The Matrix Resurrections” încinge spiritele, în rândul fanilor francizei. Noile detalii ar putea contura felul în care va decurge povestea, în sequelul atât de așteptat de cinefili.

Noul trailer „The Matrix Resurrections”, lansat la mai puțin de o lună de apariția oficială a peliculei, oferă noi detalii despre mult așteptata revenire a agentului Smith, însă și despre noile puteri ale lui Neo. Cea mai recentă parte din franciza de acțiune SF beneficiază de aportul adus de scriitoarea/regizoarea Lana Wachowski. Aceasta a colaborat la scrierea scenariului cu David Mitchell și Aleksandar Hemon.

„The Matrix Resurrections” (Warner Bros.) are loc la o distanță de 20 de ani de la evenimentele predecesorului său. Neo se află, din nou, în postura de a fi conectat la lumea virtuală, trăind o viață aparent normală ca Thomas A. Anderson, în San Francisco.

Întâlnire întâmplătoare a lui Neo cu Trinity (la fel de amnezică ca el) dă sens întregului film. Cei doi se reîntâlnesc, de asemenea, și cu Morpheus, scena reintruducând celebrele pastile roșii care le  deschid celor doi ochii asupra realității. Așadar, Neo trebuie să reia lupta împotriva „sistemului”.

Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss se întorc în „The Matrix Resurrections”

Atât Keanu Reeves, cât și colega sa de platou, Carrie-Anne Moss, vor face parte din distribuția „The Matrix Resurrections”, alături de colegi veterani din franciză ca Jada Pinkett Smith, Daniel Bernhardt și Lambert Wilson. Vor exista și câteva nume noi: Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra Jonas și Christina Ricci.

Din trailer ne putem da seama că revenirea Agentului Smith este o certitudine, acțiunea concentrându-se în jurul misiunii de salvare a lui Trinity. 

Putem spune că noul trailer „The Matrix Resurrections” oferă toate răspunsurile cu privire la intriga filmului, precum și o mulțime de teasere drept răspuns la alte întrebări puse de fani, de-a lungul timpului.

De departe cea mai mare dezvăluire din noul trailer este faptul că Trinity este încă în viață, cu toate că fanii au fost martori ai morții ei, în „The Matrix Revolutions”.

Pelicula va fi lasată, în mod oficial, în data de 22 decembrie 2021 și va putea fi văzut la cinema. În paralel, va fi difuzată și pe HBO Max.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele