Adaptarea live-action Cowboy Bebop vine pe Netflix: când se lansează animația copilăriei

Adaptarea live-action Cowboy Bebop vine pe Netflix: când se lansează animația copilăriei

Fanii Cowboy Bebop nu vor trebui să aștepte prea mult pentru a revedea lumea lui Spike, Faye, Jet și Edward. Netflix va lansa adaptarea live-action a legendarei serii anime pe 19 noiembrie.

Primul sezon va avea zece episoade. Deși Netflix nu a postat încă un trailer, platforma de streaming a oferit o primă privire asupra Cowboy Bebop într-o serie de fotografii. Imaginile îi arată pe John Cho (Spike Spiegel), Mustafa Shakir (Jet Black) și Daniella Pineda (Faye Valentine), precum și un adorabil corgi.

Distribuția de bază arată grozav în primul lot de imagini, în timp ce sunt implicați  și unii creatori cheie din anime-ul din 1998. Legendarul compozitor Yoko Kanno revine cu coloana sonoră, în timp ce regizorul original Shinichirō Watanabe a fost consultat pentru show-ul de pe Netflix.

Producția seriei a început în 2019, dar a fost întreruptă timp de opt luni, după ce Cho a suferit o accidentare la genunchi, pe platoul de filmare. Filmările au fost finalizate în martie.

La începutul anilor 2000, publicul occidental a fost introdus pentru prima dată în ceea ce va deveni anime-ul definitoriu pentru o generație: Cowboy Bebop a lui Shinichiro Watanabe. Spre deosebire de multe altele anime-uri de atunci, Bebop a putut să ajungă la un public mai mare, probabil pentru că are referințe culturale pe care un public occidental le-ar putea înțelege. Un amestec ingenios de acțiuni noir, kung-fu, comedie și SF, serialul este frecvent în fruntea listei de vizionare a oricărui fan Millennial.

Netflix produce un serial bazat pe cele mai îndrăgite cărți: când se va lansa

O altă serie îndrăgită vine pe Netflix. Platforma de streaming a stabilit distribuția pentru adaptarea seriei de cărți bestseller „Ivy & Bean”, de Annie Barrows.

Actorii care vor juca în acest serial sunt nominalizați și câștigători ai premiilor Emmy și Oscar, deci vorbim de artiști de seamă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: