Lansare Netflix: când apare animația copilăriei cu vedete de top, Cowboy Bebop

Lansare Netflix: când apare animația copilăriei cu vedete de top, Cowboy Bebop

Fanii Cowboy Bebop nu vor trebui să mai aștepte mult timp pentru a revedea lumea lui Spike, Faye, Jet și Edward. Netflix va lansa adaptarea live-action a legendarei animații Sunrise în această toamnă, a anunțat compania.

Mai mult, compozitorul original al seriei Yoko Kanno va scrie coloana sonoră a adaptării.

Cowboy Bebop va veni în toamnă

La începutul anilor 2000, publicul occidental a fost introdus pentru prima dată în ceea ce va deveni anime-ul definitoriu pentru o generație: Cowboy Bebop a lui Shinichiro Watanabe. Spre deosebire de multe altele anime venind atunci, Bebop a putut să ajungă la un public mai mare, probabil pentru că are referințe culturale pe care un public occidental le-ar putea înțelege. Un amestec ingenios de acțiuni noir, kung-fu, comedie și SF, serialul este frecvent în fruntea listei de vizionare a oricărui fan Millennial.

Din păcate, nu a existat niciun trailer în anunțul Netflix. Însă compania a reintrodus câțiva membri ai distribuției, care deja par să se încadreze destul de bine în rolurile lor. Este vorba despre John Cho ca Spike Spiegel, Mustafa Shakir ca Jet Black și Daniella Pineda ca Faye Valentine.

De asemenea, în octombrie, Netflix va lansa cel de-al doilea sezon al serialului Locke & Key, după lansarea inițială de zece episoade anul trecut. Compania a anunțat că a reînnoit și serialul Shadow and Bone. Aceasta este o schimbare rapidă, având în vedere că serialul a avut premiera pe 23 aprilie. Netflix nu a împărtășit o dată așteptată de lansare, dar cel de-al doilea sezon va fi o adaptare a Siege and Storm, a doua carte din trilogia Grishaverse a lui Leigh Bardugo.

Între timp, acest weekend ne oferă o mulțime de filme de urmărit, pe măsură ce Netflix continuă să facă noi sezoane din serii precum Dirty John și Jurassic World: Camp Cretaceous.

Iată chiar aici un top zece al celor mai bune seriale de pe Netflix, pe care le poți începe chiar în acest weekend.

Citește și: