Acest gadget îți face viața mai ușoară, când îți lași câinele singur acasă: cum funcționează

Acest gadget îți face viața mai ușoară, când îți lași câinele singur acasă: cum funcționează

După ce a anunțat anul trecut camera de monitorizare a animalelor de companie, de 40 de dolari, Petcube s-a întors cu un nou gadget, ideal pentru câinele tău.

Cea mai importantă caracteristică a Bites 2 Lite este prețul său. La 125 de dolari, costă jumătate din prețul predecesorului său, la lansare. Bineînțeles, asta înseamnă unele compromisuri. Ceea ce nu vei găsi pe Bites 2 Lite este Alexa. Asistentul activat vocal de la Amazon a transformat Bites 2 în mai mult decât un dispenser și o cameră de monitorizare.

De asemenea, îl poți folosi ca un difuzor inteligent, cu toate funcționalitățile obișnuite care vin cu un dispozitiv Echo. Are, de asemenea, o abilitate Alexa specifică lui Petcube, care îți permite să arunci recompense animalului tău de companie.

Vei fi mereu aproape de câinele tău, cu acest gadget

Printre alte dezavantaje, se numără o cameră cu un câmp vizual de 160 de grade, mai restrâns și fără suport pentru conectivitatea WiFi de 5 GHz. Pe această parte, Bites 2 Lite te limitează la o conexiune mai lentă, de 2,4 GHz. Dincolo de aceste caracteristici lipsă, nu există o mulțime de diferențe semnificative între cel mai nou dispozitiv Petcube și predecesorul său.

Vine cu o cameră 1080p care oferă night vision automată și zoom digital de 8x. De asemenea, vine cu suport pentru audio bidirecțional. Dacă vrei să îți personalizezi noul Bites 2 Lite, Petcube intenționează să vândă recipiente pentru recompense separate, care vin în trei culori noi: roz, albastru și portocaliu.

Ca și în cazul celorlalte produse Petcube, plata pentru serviciul de abonament Care al companiei deblochează avantaje, precum posibilitatea de a încărca videoclipuri în cloud. În mod similar, poți utiliza Vet Chat, cealaltă funcție plătită a lui Petcube, pentru a rezerva întâlniri de telesănătate pentru animalul tău de companie.

Cu siguranță îți va face viața mai ușoară și vei sta mai liniștit când pleci la serviciu sau, o perioadă mai lungă de timp, în concediu. Îl vei putea urmări întotdeauna pe cel mai bun prieten al tău și, dacă e cuminte, îi dai și recompense.

Petcube Bites 2 Lite este disponibil pentru cumpărare exclusiv prin Amazon.