A fost anunțat un nou joc Lego Star Wars

A fost anunțat un nou joc Lego Star Wars

Forța fie cu tine tânăr Padawan! Povestea jocului Star Wars The Skywalker Saga se pare că va avea, până la urmă, un final fericit.

În aprilie 2021, TT Games a anunțat că jocul va fi amânat permanent. Iată totuși că „Forța a fost cu noi” deoarece în cadrul Gamescom  2021 studioul împreună cu Warner Bros. Interactive Entertainment au prezentat un nou trailer care, exact cum ți-ai imagina, are toate caracteristicile care au făcut această serie faimoasă. Ma refer, aici, la glumele, umorul general și graficile trăsnet.

Mai mult, noul clip ne arată imagini de gameplay, unele momente legendare din seria Star Wars și nu mai puțin de 300 de caractere cu care ne vom putea juca.

Acesta este primul titlu care va fi lansat sub egida reînființatului studio LucasFilm Games, cu toate că să fim serioși toți suntem de acord că Lego cea care a lansat și dezvoltat această serie trebuie să se ocupe și de acest joc. Și o va face, de altfel, TT Games a anunțat că ei sunt cei care îl vor dezvolta. Mă rog, e un pic ciudată această îmbârligătură dar important este ca jocul să fie lansat!

La ce să ne așteptăm

În primul rând, Star Wars The Skywalker Saga este primul care o să acopere întreaga serie de filme din seria Star Wars. Da ai citit bine, povestea din acest joc va începe atunci când Anakin era mic și ajunge până la Rey și Kylo Ren și aventurile lor. Nu o să îi lipsească nici legendarele dueluri împotriva lui Darth Vader sau Darth Maul și dar nici batăliile clasice între X-Wing-uri și TIE fightere. De asemenea, există 20 de planete care pot fi accesate și între care te vei putea plimba.

Nu există o dată de lansare clară doar primăvara lui 2022. Jocul va fi disponibil pentru Xbox One, Xbox X/S, PlayStation 4, PS 5, Nintendo Switch și PC.