A apărut primul episod din „What If… ?”. Este doar un pretext ca să revezi toate filmele Marvel?

A apărut primul episod din

“What If… ?” consideră ce s-ar întâmpla dacă anumite evenimente din universul Marvel s-ar fi întâmplat diferit. Dar merită într-adevăr vizionat sau este doar un pretext ca să revezi toate filmele Marvel din urmă?

Conceptul din spatele “What If… ?” este simplu. Ia un moment esențial din Universul Marvel, schimbă un lucru, vezi ce se întâmplă. De exemplu, primul episod din film consideră o lume în care Peggy Carter ia serul super-soldat, în loc de Steve Rogers. Fiecare episod va acoperi o nouă aventură din universul Marvel și vor prezenta personajele pe care fanii le cunosc și le iubesc. Va prezenta, de asemenea, talentele vocale ale actorilor din filme, inclusiv regretatul Chadwick Boseman, în ultimul său rol de T’Challa. Marvel a dezvăluit un trailer pentru “What If… ?” chiar de iarna trecută.

Primul episod din „What If… ?” pare promițător

În primul episod, stabilit în timpul evenimentelor din Captain America: The First Avenger, Peggy Carter alege să rămână în camera în care Steve primește serul super soldat. Steve este împușcat, forțând-o pe Peggy să sară în mașinărie. Trebuie să fii familiarizat cu filmul original pentru a observa diferența, motiv pentru care naratorul este acolo pentru a-l arăta.

Problema este că acesta este un episod de o jumătate de oră care încearcă să prezinte o versiune alternativă a unui film de două ore. Nu există mult timp pentru dezvoltarea personajelor, iar acesta poate fi un lucru dezamăgitor.

Episoadele viitoare vor explora alte divergențe din MCU, cum ar fi T’Challa devenind Star Lord sau Tony Stark salvat de Killmonger. Așadar, este posibil ca unele episoade să fie mult mai plăcute decât altele, deși Căpitanul Carter este un început promițător. Dar un concept bun nu poate depăși complet problemele de animație și ritm.

Din trailer, se pare că aproape fiecare personaj MCU este întrezărit cel puțin câteva secunde și este clar că mai sunt o mulțime de povești palpitante. În plus, se vor dezvălui noi personaje la unele dintre poveștile prezentate în cele zece episoade.