Xbox Series X are o dată de lansare, dar nu va veni cu Halo Infinite

Xbox Series X are o dată de lansare, dar nu va veni cu Halo Infinite

Microsoft se pare că vrea să lanseze noul Xbox Series X la o distanță de exact șapte ani față de Xbox One. Mulți au crezut că se va lansa în decembrie, în preajma sărbătorilor, dar nu este cazul.

De Crăciun, vei putea să-ți cumperi un Xbox Series X, un PlayStation 5 sau ambele console de generație următoare. Nu este însă foarte clar dacă acestea se vor lansa cu câteva zile înaintea sărbătorilor de final de an sau vei putea pune mâna pe ele de Black Friday.

Fără a fi complet transparenți în privința lansării, cei de la Microsoft au dezvăluit ieri că noua lor consolă de gaming se va lansa în luna noiembrie. Nu avem o dată exactă, dar nu este exclus să se lanseze pe 22 noiembrie, când s-a lansat și Xbox One în urmă cu 7 ani.

Din păcate, cei care sperau ca Halo Infinite să fie un titlu disponibil la lansare, vor fi dezamăgiți să afle că nu este cazul. Lansarea celui mai așteptat joc pentru noua consolă Microsoft a fost amânată până în 2021. Cu toate acestea, oficialii gigantului din Redmond sunt optimiști că înainte de finele anului vor exista cel puțin 100 de jocuri optimizate Series X.

Cel mai probabil, decizia legată de Halo se bazează pe feedback-ul primit pentru secvența de gameplay ajunsă online în urmă cu câteva săptămâni. La momentul respectiv, cei de la 343 Industries au fost desființați pentru că jocul nu arăta ca fiind next-gen.

În mod suspect, Microsoft se laudă și cu faptul că, la momentul lansării Xbox Series X, te vei putea juca câteva mii de jocuri, multe dintre ele lansare inițial pentru Xbox One sau consolele mai vechi ieșite din Redmond. Zic ”suspect”, pentru că nu cred să-și cumpere cineva un Xbox Series X pentru a se juca titluri de acum cinci sau zece ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: