Wonder Woman 1984, noua victimă a pandemiei: când se va lansa online

Wonder Woman 1984, noua victimă a pandemiei: când se va lansa online

Multe dintre cinematografele din întreaga lume sunt închise, iar pentru că HBO are nevoie de abonați pe nou să serviciu de streaming, a decis să lanseze online Wonder Woman 1984.

Wonder Woman 1984 este cea mai nouă producție cu buget mare a celor de la Warner Bros. După ce primul film din serie a fost un succes impresionant, atât la public, cât și la critici, noua creație din universul DC se pregătește de lansare. Din păcate, dacă nu cumva locuiești într-o țară în care pandemia de coronavirus s-a încheiat, este improbabil să-l vezi la cinema.

În schimb, Wonder Woman 1984 va fi lansat prin intermediul serviciului de streaming HBO Max, de Crăciun. Într-o lume ideală, îl vei putea vedea și pe HBO Go, în România, dar acest detaliu nu a fost confirmat. Ca referință, HBO Max este un serviciu de streaming disponibil momentan doar în SUA și alte câteva țări occidentale.

Primul Wonder Woman a fost lansat în 2017 și, la fel ca acela, noul 1984 va fi regizat de Patty Jenkins și o va avea pe Gal Gadot în rolul principal. Pentru că producția a început la scurt timp după lansarea primul film în cinematografe, a doua peliculă ar fi trebuit să se lanseze de Crăciun în 2019. Din motive necunoscute, premiera s-a amânat până în vara acestui an, ca ulterior, din cauza pandemiei, filmul să fie amânat din nou până de Crăciun 2020.

Din optimismul celor de la Warner Bros., Wonder Woman 1984 a mai fost amânat din iunie 2020 în august, după aceea în octombrie și tot așa. Producătorii au tot sperat să-i dea drumul în cinematografe, dar în condițiile actuale este evident că nu se va întâmpla prea curând. Au existat și zvonuri că se va lansa de Crăciun în cinematografe, urmând în 2021 să fie distribuit prin intermediul HBO Max.

În final, varianta care a rămas este 25 decembrie 2020. Atunci va ajunge Wonder Woman 1984 pe HBO Max.