Wonder Woman 2: au apărut primele detalii despre povestea viitorului blockbuster

Wonder Woman 2: au apărut primele detalii despre povestea viitorului blockbuster

Wonder Woman a fost cel mai profitabil film din universul cinematografic DC, iar producătorii vor face tot posibilul pentru a repeta istoria cu viitorul Wonder Woman 2.

DCEU nu are nici un fel de legătură cu profitabilitatea filmelor din universul Marvel. Există însă câteva pelicule care au reușit să atragă interesul fanilor și să justifice existența unui sequel. La scurt timp după ce Wonder Woman a ajuns în cinematografe, s-a aprobat de către Warner Bros. realizarea unei continuări pentru cel mai profitabil film cu un personaj feminin în centrul atenției.

Până la această oră, povestea lui Wonder Woman în DCEU a devenit una destul de elaborată. Ea a ocupat un rol important în Justice League, deși prima oară a făcut valuri în Batman V Superman. Ca urmare, ai fi fost tentat să crezi că acțiunea viitoarei pelicule s-ar desfășura în același spațiu temporal precum filmele citate. Se pare că nu va fi însă deloc așa.

Confirmarea pe marginea acestui subiect a venit de la regizoarea Patty Jenkins. Ea a fost responsabilă de aducerea pe marile ecrane a primului film din serie și tot ea va facilita producția filmului de anul viitor. Jenkins a afirmat că povestea din Wonder Woman 2 se va desfășura în anii `80. Declarațiile au fost făcut în cadrul prezentării organizate de Warner Bros. la Cinemacon în Las Vegas.

Zvonuri despre desfășurarea povești din viitorul Wonder Woman în anii 80 au apărut pentru prima oară anul trecut. Din câte se pare, personajul interpretat de Gal Gadot se va confrunta cu comuniștii ruși în contextul Razboiului Rece. Deși ar fi fost interesant ca acțiunea lung metrajului să se desfășoare în prezent, un film în anii `80, după ce primul a avut legătură cu Al Doilea Război Mondial, ar ușura tranziția la evenimentele din Justice League.

Distribuția Wonder Woman 2 va fi completată de Kristen Wiig în rolul personajului negat – Cheetah. Pedro Pascal din Game of Thrones și Narcos va ocupa de asemenea un rol central. Premiera viitorului film a fost programată pentru 1 noiembrie 2019.