27 oct. 2020 | 10:00

VIDEO – Totul despre Xbox Series X și Series S într-un walkthrough oficial

VIDEO ACTUALITATE

Cu doar câteva săptămâni rămase până la lansarea oficială a Xbox Series X și Xbox Series S, Microsoft a creat un clip oficial pentru a ilustra motivele de upgrade.

La mijlocul lunii noiembrie, vor fi livrate primele console din noua generație, atât de la Microsoft, cât și de la Sony. În mare parte, știm tot ce ne oferă viitoarele gadgeturi. Consolele au beneficiat deja de unboxing-uri pe mai multe canale de importante de YouTube, iar interfața a fost detaliată în alte clipuri.

Cu toate acestea Microsoft a considerat că mai există întrebări fără răspuns în spațiul online, când vine vorba de ale sale Xbox Series X și Xbox Series S. Din acest motiv, a publicat un walkthrough de 14 minute referitor la noile console.

Cu această ocazie, poți vedea în detaliu noua interfață care va veni preinstalată pe consolă, funcțiile noi la care vor avea acces utilizatorii și, nu în ultimul rând, viteza de procesare. Astfel, poți vedea cum este să pornești pentru prima oară noile console, cât de rapide sunt.

Pentru că interfața este foarte similară cu cea de care se bucură utilizatorii de Xbox One, accentul se pune mai ales pe lucrurile care se mișcă semnificativ mai repede decât înainte. Cât de eficient poți schimba între jocuri, cât de rapid se instalează sau se încarcă un joc.

Malik Prince și Harrison Hoffman sunt gazdele walkthrough-ului și, pentru câteva minute, s-au jucat Gears 5, un joc pe care îl poți avea acum pe Xbox One. Logica gestului a fost de a insista pe îmbunătățirile grafice la care ai acces dacă te joci titluri vechi pe noua consolă. Din păcate, particularități vizuale de finețe sunt destul de greu de deslușit dintr-un clip video.

În final, cei de la Microsoft au insistat pe Seagate Xbox Expansion Card, un gadget de 220 de dolari care adaugă 1TB de stocare externă de viteză mare, iar jocurile se încarcă la fel ca de pe memoria internă. Xbox Series X se lansează începând cu 10 noiembrie, în funcție de unde ești pe glob.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele