12 oct. 2020 | 08:00

VIDEO Xbox Series X și PS5, cu adevărat utile: cum arată versiunea next-gen de NBA 2K21

ACTUALITATE
VIDEO Xbox Series X și PS5, cu adevărat utile: cum arată versiunea next-gen de NBA 2K21

Creatorii de jocuri caută motive pentru a te convinge să-ți cumperi un PlayStation 5 sau Xbox Series X, iar dacă te uiți la viitorul NBA 2K21, s-ar putea să merite investiția.

În timp ce Microsoft și Sony au organizat o serie de conferințe pentru a te convinge să treci la noua generație de console, un detaliu important s-ar putea să descurajeze investiția în cazul multor clienții. Pentru cel puțin un an sau doi, jocurile lansate vor fi aceleași, atât pe vechile cât și pe viitoare console. Nu vor exista jocuri exclusive pentru PS5 sau Xbox Series X, doar titluri care vor arăta mai bine sau semnificativ mai bine pe noua generație de console.

Dacă ai un televizor de dimensiuni generoase și vrei un motiv serios pentru a investi într-o nouă consolă, aruncă o privire pe cele două clipuri de mai jos. Acestea ilustrează secvențe de gameplay din NBA 2K21, imortalizate pe noile console și arată mai realist ca niciodată, până la cele mai discrete detalii.

Dincolo de detaliile vizuale, transpirație, reflexii sau expresiile feței, animațiile sunt și mai apropiate de realitate, la fel și componentele de fizică din joc. Dacă erai cumva în căutarea unei analogii cu pandemia, s-ar putea să reprezinte singurul mod în care vei vedea un joc de baschet cu public în tribune. Apropo de tribune, cei de la 2K au confirmat că vor exista mai multe de 150 de personaje unice, guvernate de inteligență artificială, care vor reacționa la ce se întâmplă pe teren.

Cu alte cuvinte, s-ar putea să fie prima oară când a fost investită la fel de multă atenție la detalii în cazul oamenilor din tribune, precum în cazul celor de pe teren. Noul joc va fi disponibil în ziua lansării pe noile console, 10 noiembrie în cazul Xbox Series X și Series, respectiv 12 noiembrie pentru PS5. Prețul de achiziție pentru versiunea standard este de 70 de dolari, respectiv 100 de dolari pentru Mamba Edition. Aceasta din urmă va funcționa atât pe vechile, cât și pe noile console.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele