04 aug. 2020 | 10:30

VIDEO Totul despre Samsung Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra: clipul oficial de prezentare, online

ACTUALITATE
VIDEO Totul despre Samsung Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra: clipul oficial de prezentare, online

Cei de la Samsung nu mai sunt de mult timp foarte eficienți în a ascunde particularitățile legate de viitoarele telefoane de top. Asta s-a întâmplat și în cazul Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra.

De această dată, problema nu a ținut atât de mult de Samsung, cât de operatorul american AT&T, care urmează să comercializeze smartphone-ul pe teritoriul SUA. Din greșeală sau nu, cei de la AT&T au postat online clipul de prezentare pentru noua serie de gadgeturi Galaxy Note 20. În doar două minute, afli tot ce este de știut despre viitoarele aparate de top de la Samsung.

Cu această ocazie, se reconfirmă o parte dintre zvonurile din ultimele săptămâni și luni. Astfel, aflăm că Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G va fi construit în jurul unui panou Dynamic AMOLED de 6,9 inci cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Versiunea standard de Galaxy Note 20 5G se va ascunde în spatele unui panou Super AMOLED+ de 6,7 inci și o rată de reîmprospătare de doar 60Hz. Ambele vor avea camera în partea de sus a ecranului, pe centru.

În funcție de regiunea în care te afli, s-ar putea să poți cumpăra iterația din SUA a telefonului, dotată cu un chipset Snapdragon 865+ de ultimă generație, un SoC cu aproximativ 10% mai sprinten decât cel folosit în Galaxy S20. Noul stylus S Pen, datorită unei latențe scăzute, ar trebui să ofere o experiență de redactare foarte similară cu a unui creion pe hârtie.

Pe partea de captură, Note 20 Ultra va avea o cameră principală de 108 megapixeli, în timp ce versiunea standard trebuie să se rezume la 64 de megapixeli. Ambele vor putea imortaliza clipuri video la o rezoluție nativă de 8 megapixeli. Cu ajutorul Space Zoom, vei putea face fotografii cu zoom 50x pe Ultra și 30x pe modelul standard.

Samsung Galaxy Note va avea un acumulator de 4300 mAh, în timp ce modelul ultra va face saltul la 4500 mAh. În ceea ce privește finisajele pentru care vei putea opta la achiziție, poți opta pentru alb, negru și bronz în cazul Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G și argintiu, bronz sau verde când discutăm de Galaxy Note 20 5G.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele