Totul despre Samsung Galaxy Note 20, înaintea lansării oficiale: telefonul ”a scăpat” pe internet

Totul despre Samsung Galaxy Note 20, înaintea lansării oficiale: telefonul ”a scăpat” pe internet

Lansarea Samsung Galaxy Note 20 este programată pentru data de 5 august, peste aproximativ două săptămâni. Cu toate acestea, telefonul a ajuns online în toată splendoarea sa.

În ultimii ani, creatorii de mobile de top au devenit din ce în ce mai ineficienți în a ascunde particularitățile de hardware și design alte gadgeturilor lor viitoare. Asta s-a întâmplat acum și în cazul Galaxy Note 20 Ultra. Nu mai există niciun secret referitor la viitorul gadget, deoarece toate specificațiile au fost publicate de blogul nemțesc WinFuture.

La fel ca în cazul Galaxy S20, noul Note 20 va fi disponibil în mai multe variante. Cea mai performantă dintre ele va fi Galaxy Note 20 Ultra. Acest smartphone va fi construit în jurul unui panou WQHD+ de 6,9 inci cu un raport de aspect de 19,3:9 și o rată de reîmprospătare de 120Hz. Tipul panoului este Dynamic AMOLED Infinity-O.

Camera frontală se ascunde într-o perforație discretă în centrul de sus al ecranului. Acolo găsești un senzor de 10 megapixeli cu autofocus dual-pixel. În partea de jos este integrat un senzor de amprentă, în spatele ecranului pentru autentificare biometrică. Note 20 Ultra va fi primul smartphone de pe piață a cărui panou va fi protejat cu Gorilla Glass 7.

Pe spate, noul telefon va avea trei camere principale, începând cu un senzor de 108 megapixeli, o cameră ultra wide de 12 megapixeli și o a treia tot de 12 megapixeli pentru telefoto. Camera principală va fi capabilă să filmeze 8K cu autofocus laser. Vei avea acces la zoom optic 5x și Space Zoom 50x.

La interior, partea de procesare va fi asigurată de un SoC Exynos 990 în versiune comercializată în Europa, cu 12GB RAM. În funcție de buget, îl vei putea cumpăra cu 256 sau 512GB de memorie UFS 2.1. Un slot microSD va facilita extinderea spațiului disponibil.

Sistemul de operare preinstalat va fi Android 10 cu One UI 2.x. Autonomia va fi asigurată de un acumulator de 4500 mAh care se va încărca până la 50% în 30 de minute, cu încărcătorul din pachet. Nu vor lipsi stylusul S Pen, suportul pentru 5G, USB C 3.2, Bluetooth 5.x, NFC, Wi-Fi 6 și Samsung Dex. Terminalul va fi certificat IP68, va avea dual SIM și va suporta standardul eSIM. Prețul de achiziție va fi mai mare de 1000 de euro pentru una dintre cele două variante de culoare, Mystic Bronze sau Mystic Black.

Samsung Galaxy Note 20 2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: