Când se lansează Galaxy Note 20 și Galaxy Z Flip 5G: funcțiile care vor face diferența

Când se lansează Galaxy Note 20 și Galaxy Z Flip 5G: funcțiile care vor face diferența

Următorul eveniment Samsung Unpacked va avea loc în curând, iar lista terminalelor care vor fi anunțat atunci este cât se poate de interesantă, începând cu Galaxy Note 20.

Cei de la Samsung se pare că nu sunt foarte eficienți când vine vorba de a ține un secret. Din acest motiv, au început deja să circule pe internet mai multe detalii importante legate de prima conferință Unpacked care se va desfășura exclusiv online.

Următorul eveniment Samsung Unpacked este programat pe data de 5 august, în timp ce terminalele anunțate ar putea fi cumpărate începând cu 20 august. Va fi transmis pe YouTube și, chiar dacă nu se cunoaște ora, probabil că va fi în a doua parte a zilei. În acel context, vor fi detaliate trei dispozitive de top, Galaxy Note 20, Galaxy Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G. Ca referință, ultimele două din listă reprezintă a doua generație de telefoane pliabile de la Samsung, după ce primul Fold și Z Flip au fost lansate în 2019.

Conform zvonurilor din piață, Galaxy Fold 2 nu va mai include suportul pentru interacțiunea cu S-Pen, dar ar trebui să vină la pachet cu un panou a cărui rată de refresh va fi de 120Hz.

În ceea ce privește actualul Z Flip, pe care îl găsești pe piață, acesta este construit în jurul unui Snapdragon 855 și are conectivitate LTE. Va fi interesant de văzut dacă Samsung va înlocui doar modemul pentru a-l face compatibil cu 5G sau vorbim de un upgrade important de hardware și design. Anterior, s-a vehiculat că iterația 5G va fi disponibilă doar cu 256GB și ar putea fi disponibil cu un nou finisaj, maroniu.

În ceea ce privește noul Note 20, acesta s-ar putea să aibă un panou frontal plat, contrar panourilor curbate din ultimii ani. Pe partea de procesare și funcționalitate ne așteptăm la similarități cu seria Galaxy S20. 

Citește și: