UNTOLD și Neversea, anulate: cum folosești biletele pe care le-ai cumpărat deja

UNTOLD și Neversea, anulate: cum folosești biletele pe care le-ai cumpărat deja

UNTOLD și Neversea au anunțat anularea festivalurilor din acest an. Cu puțin timp înaintea celor două a anunțat și Electric Castle anularea. Astfel, festivalurile ar urma să revină în 2021.

UNTOLD și Electric Castle sunt cele mai mari două festivaluri din România. Sunt, totodată, cele mai mari două evenimente care se desfășoară în Cluj anual. Neversea e cel mai mare festival de pe litoral. Acum, cele mai așteptate evenimente ale verii sunt anulate. Sau, altfel spus, amânate până în 2021.

„[…] trebuie să vă anunțăm că vom amâna ediția din acest an a UNTOLD pentru 2021. […] Le suntem recunoscători celor peste 95% dintre participanți care au schimbat biletele pentru ANYTIME PASS. Le mulțumim pentru încredere și le promitem că vom avea cele mai frumoase experiențe la oricare dintre următoarele trei ediții.”
UNTOLD, într-un mesaj publicat pe Facebook

Neversea, cel mai mare festival de la malul mării, a pornit de la aceiași oameni care au făcut festivalul UNTOLD. Acum, și acesta va fi anulat pentru 2020, dar există ANYTIME PASS și aici. Pe pagina de Facebook a acestui eveniment este reluat mesajul de la UNTOLD.

Ce se întâmplă cu biletele de la UNTOLD și Neversea

În cazul Electric Castle, organizatorii au spus că biletele achiziționate până acum vor fi în siguranță. Astfel, biletul pe care ți l-ai cumpărat pentru această ediție va putea fi folosit pentru data la care s-a amânat, în 2021. De asemenea, cei care nu vor putea participa la festival în acea săptămână din iulie 2021, vor putea beneficia de alte opțiuni, pe care organizatorii urmează să le anunțe în următoarele zile.

În cazul UNTOLD și Neversea, aceste festivaluri mizează pe acel „anytime pass”. Astfel, dacă nu ai schimbat biletele pentru acest abonament special, fie poți alege un voucher, fie poți alege să-ți fie transferate pentru ediția din 2021.

Din momentul în care anunță datele pentru ediția din 2021, vei avea 30 de zile la dispoziție ca să alegi între voucher și transfer pentru următoarea ediție. Voucherul poate fi folosit pentru a cumpăra diverse produse puse la dispoziție de organizatori.

Etichete: