Totul despre iPhone 12: când se lansează, cum arată și când îl poți avea

Totul despre iPhone 12: când se lansează, cum arată și când îl poți avea

La fel ca Samsung, cei de la Apple au devenit foarte ineficienți în a păstra secretul când vine vorba de noile telefoane. De aceea, știm tot ce se poate despre iPhone 12.

În fiecare săptămână, apar noi zvonuri legate de iminentele iPhone 12 de la Apple. Spre deosebire de anii trecuți însă, cele mai multe se vor dovedi adevărate. Din păcate pentru compania americană, oficialii gigantului din Cupertino sau producătorii aparatelor din China nu fac o treabă foarte bună în a fi discreți.

Cel mai recent set de zvonuri vine de la Jon Prosser, care a mai avut dreptate de numeroase ori în trecut în privința speculațiilor despre produse Apple. Din acest motiv, putem considera că noile iPhone 12 vor fi dezvăluite în mod oficial pe 13 octombrie. La fel ca în cazul ultimelor două evenimente Apple, conferința va fi online și poate fi vizionată pe YouTube.

Prima livrare de iPhone 12 va fi făcută distribuitorilor pe data de 5 octombrie, pentru ca în câteva zile după conferința de pe 13 octombrie să poți intra în posesia prețiosului telefon. Aparent, va exista un decalaj în ceea ce privește disponibilitate.

În acest an, vor fi anunțate patru iPhone-uri noi. Pe lângă iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max, vor fi dezvăluite două iPhone 12, în aceleași iterații, standard și Max, cu un ecran mai mare. În prima fază, vor fi disponibile modelele mai mici și mai mari de iPhone 12. Pentru versiunile Pro, trebuie să mai aștepți, probabil în jur de 10 zile până la două săptămâni. Este important de reținut că toate iPhone-urile vor avea același procesor, deși vor exista diferențe în ceea ce privește cantitatea de memorie RAM, camerele și bateria.

La fel ca în anii trecuți, noile modele de iPhone 12 vor fi disponibile în variante de 64, 128 și 256 de GB. Versiunile Pro vor începe de la 128GB și vor ajunge până la 512GB, la fel ca în cazul iPhone 11 Pro, acum un an.

Citește și: