Dacă sperai la un iPhone mai ieftin, poți renunța la idee: cât va costa iPhone 12

Dacă sperai la un iPhone mai ieftin, poți renunța la idee: cât va costa iPhone 12

La cum arată situația, Apple va introduce un iPhone nou abia în octombrie. E un an diferit chiar și pentru iPhone 12. Și ce-ar putea fi dezamăgitor, dacă nu te așteptai deja, e prețul.

Pentru 2020, Apple ar pregăti patru telefoane noi. Cel mai scump ar păstra numele Pro Max, iar cel mai ieftin ar avea chiar ecran AMOLED, spre deosebire de iPhone Xr și 11 din anii precedenți. Seria de anul acesta ar porni de la 750 de dolari.

Ce e diferit, și face telefonul mai scump, e că Apple n-ar mai include în cutie un încărcător de priză, ci doar un cablu, și nici n-ar mai oferi căști. Câștigul ar fi însă un cip 5G, pe toate modelele, deși e e un zvon destul de optimist. Cel puțin acest modem ar justifica un preț cu 50 până la 100 de dolari mai mare, așa cum s-a întâmplat și pe modelele cu Android.

În ceea ce privește încărcătorul, Apple ar vinde atât pentru iPhone 12, cât și pentru altele unul separat, cu o putere de 20 wați.

Estimări pentru lansarea pe piață a iPhone 12

În septembrie, Apple n-a anunțat decât două ceasuri noi și două tablete noi. Dar dintre acestea s-a remarcat Air 4, care folosește același procesor A14 care va fi și pe iPhone 12.

În cazul telefoanelor, zvonurile indică data de 13 octombrie pentru evenimentul oficial. Apoi, o săptămână mai târziu, iPhone 12 ar fi la vânzare, dar în anumite țări. Din 30 octombrie ar fi disponibil în restul lumii.

Cea mai mică versiune ar avea un ecran de 5,4 inci și un nume nou: iPhone 12 Mini. Altfel, ar mai fi un iPhone 12 Max, un Pro, dar și un Pro Max. Recent, directorul British Telecom a spus că lansarea e foarte aproape.

În fine, în ceea ce privește calendarul, cu posibile date diferite pentru fiecare model în parte, și în 2017 Apple a lansat o strategie similară pentru iPhone X. Acela era un model aniversar și a ajuns pe piață abia în noiembrie, în timp ce primele lansate au fost iPhone 7 și 7 Plus. Oricum, până atunci, dacă ai deja un telefon Apple, poți încerca iOS 14.

Citește și:
Sursa: GizChina