Telefonul de care aveai nevoie ca să îți rupi dependența de rețele sociale și internet

Telefonul de care aveai nevoie ca să îți rupi dependența de rețele sociale și internet

Viața noastră se învârte în jurul internetului, a gadgeturilor inteligente și a rețelelor sociale. Pentru muncă, pentru plăcere, toți suntem dependenți de tehnologie, vrem, nu vrem. Te-ai gândit vreodată că poate ai nevoie de telefonul care să tea jute să nu mai fii dependent de internet?

Iată că acum e posibil. S-a inventat telefonul care te ajută să nu mai stai cu telefonul în mână toată ziua. Da, sună ciudat. Se numește Light Phone și are un display alb-negru.

Ce poți să faci cu telefonul care nu prea poată să facă mai nimic

Telefonul Light Phone poate să trimită mesaje, are sonerii personalizate și alarmă. Și cam atât. Astfel, vrea să te determine să îl folosești când chiar ai nevoie și să te oprești din scrolling inutil pe rețelele de socializare.

“Telefonul acesta muncește la fel de mult cum o face Casa Albă în timpul unei pandemii. Dacă banii nu reprezintă o problemă și ai trei sute de dolari de cheltuială, poți să îți iei un Light Phone. Chiar dacă probabil va ajunge să fie de decor după 20 de minute după ce a eșuat tentativa de detoxifiere tehnologică”, spune Zack Nelson, tech youtuber, după ce l-a desfăcut să vadă cum funcționează.

Uneori oamenii tânjesc după viața simplă. Dar și viața simplă poate fi costisitoare. Acest „Light Phone” este un smartphone minimalist foarte scump la cei 300 de dolari.

Light Phone este realizat pentru a face față elementelor de bază. Trimiterea de mesaje text, apelarea, dar poate fi totuși un hotspot pentru un laptop sau un alt dispozitiv, dacă este necesar. Acesta ar putea fi cel mai prost smartphone care există până acum. Sau este cel mai inteligent telefon prost… cine știe. Poți verifica singur telefonul aici.

Poate cel mai interesant telefon: folosești camera chiar și fără el

Producătorii de telefoane au încercat să elimine camerele selfie inestetice ascunzându-le sub display, sau chiar răsucind camera din spate. Dar Oppo poate rezolva asta printr-o metodă neobișnuită: punerea camerei unui telefon în mâinile tale.

Potrivit 91Mobiles, Oppo brevetează un modul de cameră detașabil pentru smartphone-uri. Ce înseamnă asta? Dacă vrei să-ți faci un selfie sau să faci mai multe fotografii, ar trebui să tragi modulul din spate și să-l îndrepți către subiect.