Telefonul cu cea mai mare baterie, care nu arată ca o cărămidă, oficial: de ce este atât de ieftin

Telefonul cu cea mai mare baterie, care nu arată ca o cărămidă, oficial: de ce este atât de ieftin

În timp ce majoritatea telefoanelor de top au un acumulator între 4000 și 5000 mAh, Gionee a dezvăluit un gadget atrăgător cu 10.000 mAh.

În contextul în care majoritatea posesorilor de mobile sunt dezamăgiți de autonomia prețioaselor gadgeturi, este îmbucurător să vezi un producător necunoscut care încearcă să adreseze acea nevoie. În acest caz particular este vorba de Gionee, cu al său M30.

După ce a făcut subiectul unor zvonuri, Gionee M30 tocmai a fost lansat în mod oficial. Terminalul are un acumulator de 10.000 mAh și se încarcă rapid cu până la 25W. Dincolo de acest detaliu, partea uimitoare este că nu vorbim de un telefon mare și urât. M30 este compact, subțirel, cu o carcasă atrăgătoare din aluminiu de culoare neagră. Cu toate acestea, nu este deloc ușor, la 305 grame.

Gionee M30 este construit în jurul unui ecran IPS cu diagonala de 6 inci și o rezoluție nativă HD+. Este important de reținut că s-a optat pentru utilizarea unui LCD, în defavoarea mult mai performantului OLED. Pentru a-l face mai atrăgător, spatele pare să fie acoperit cu o formă de piele sau imitație de piele, un detaliu care îi va spori aderența semnificativ.

Partea de captură este asigurată de o cameră principală de 16 megapixeli și o a doua cameră frontală de 8 megapixeli, pentru selfie-uri de o calitate bună. În ceea ce privește puterea de calcul, constă într-o combinație între un SoC MediaTek Helio P60, cu 8GB RAM și o memorie internă de 128GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă prin intermediul unui card microSD.

Dacă tot vorbim de o baterie atât de mare, în mod previzibil, telefonul poate fi funcționa ca o baterie pentru alte gadgeturi pe care le poate alimenta prin USB. Ca un detaliu drăguț, Gionee M30 este un dual SIM cu mufă de căști, o raritate în 2020.

Gionee M30 ar trebui să ajungă în magazine începând cu 31 august la prețul de doar 200 de dolari. Nu este însă foarte clar cât de repede se va comercializa în afara Chinei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: