Soluția găsită de Apple, dacă tot te-a lăsat fără căști în cutie la iPhone 12

Soluția găsită de Apple, dacă tot te-a lăsat fără căști în cutie la iPhone 12

Dacă tot te-a lăsat fără căști în pachet la iPhone 12, Apple îți vinde o pereche de BeatsX la preț bun, ca să compenseze mârlănia.

Nu erau cele mai bune căști din lume și nici nu aveau cel mai atrăgător design, dar erau căști decente, incluse în pachet. Ca referință, Apple ți le vinde cu 20 de dolari sau 165 de lei pe meleaguri mioritice. La acestea adaugi faptul că Apple nu-ți mai dă nici încărcător de priză cu fiecare iPhone 12, dar ți-l vinde cu 20 de dolari sau nu mai puțin de 200 de lei în frumoasa noastră țărișoară. Alți bani, altă distracție.

Fără accesoriile de mai sus, dacă ai în vedere și faptul că noua cutie de carton este semnificativ mai mică, aproape că te-ai fi așteptat ca noul iPhone 12 să fie mai ieftin decât iPhone 11 sau 12 Pro să fie mai ieftin decât 11 Pro cu vreo 50 de dolari. Te înșeli amarnic. Mai degrabă, reversul este valabil. Noile telefoane iPhone 12 și iPhone 12 Pro, de fapt, sunt cele mai scumpe smartphone-uri comercializate vreodată de Apple. Când un iPhone 12 Pro costă 1000 de dolari fără căști și cablu de încărcare, de fapt, te costă 1050 de dolari pentru a-l utiliza în condiții optime.

Dincolo de aceste detalii tehnice, Apple a decis să-ți facă viața mai ușoară oferindu-ți la ofertă niște căști wireless Beats Flex, cu fir între casca dreaptă și casca stângă care atârnă pe după gât. Acestea costă 50 de dolari și au făcut valuri în 2017, când s-au lansat.

Partea bună este că, la 50 de dolari, acesta integrează totuși chipsetul Apple W1 pentru împerechere rapidă și sincronizare cu iCloud, pentru a facilita tranziția rapidă de la o sursă de muzică la alta. Ca un detaliu important, căștile Beats Flex vin fără acces constant la Siri, pentru că acea particularitate tehnică necesită chipsetul H1, inclus doar în noua generație de Apple AirPods.

Partea bună este totuși că oferă 12 ore de audiție departe de priză, mai mult cu patru ore decât BeatsX. În plus, după 10 minute la priză oferă o oră de audiție.