PowerBeats Pro: Apple a lansat cea mai interesantă alternativă la AirPods

PowerBeats Pro: Apple a lansat cea mai interesantă alternativă la AirPods

În urmă cu aproximativ o săptămână, au apărut online informații legate de o pereche de căști PowerBeats Pro. Între timp, Apple le-a dezvăluit în mod oficial.

Dacă te încântă experiența audio generată de căștile și boxele create sub brandul Beats by Dre, vei fi încântat cu siguranță de primele căști complet fără fire ale companiei. Având în vedere că Apple deține Beats, în teorie, acestea vor fi create de gigantul din Cupertino, dar nu vei vedea nicăieri brandingul companiei conduse de Tim Cook pe carcasă.

Speculațiile de acum câteva zile s-au dovedit a fi adevărate, iar Apple a lansat PowerBeats Pro cu un design foarte similar cu cel al seriei PowerBeats. Diferența constă în lipsa firului care conectează casca dreaptă cu cea stângă. În schimb, cârligul care îți agață căștile de ureche este tot acolo și ar trebui să asigure fixarea chiar și în cazul celor mai activi sportivi.

Dintr-un punct de vedere, PowerBeats Pro reprezintă un upgrade pentru PowerBeats 3. Comparativ însă cu modelul lansat în 2016, cei de la Beats insistă că noua iterație este cu 23% mai mică și cu 17% mai ușoară. Aceste particularități ar trebui să le facă mai confortabile.

apple beats powerbeats proCa o alegere interesantă de design, primele căști Beats fără fire vor include controale de volum și pentru răspuns la apeluri sau schimbat piesa pe ambele căști, în aceeași manieră. Astfel, nu contează dacă ești stângaci sau dreptaci. Printr-un senzor optic, îți vor opri muzica atunci când le scoți din ureche și, la scurt timp după, vor intra în standby. Dacă le pui înapoi în ureche, redarea va continua. Conform oficialilor din spate, aceste căști ar trebui să fie mai bune pentru apeluri telefonice, datorită microfoanelor de pe fiecare cască și a unui accelerometru care detectează momentul în care vorbești.

Pentru că noile căști incorporează chipsetul proprietar Apple H1 pe care îl găsești în generația a doua de AirPods, vei putea să interacționezi cu Siri în orice moment, hands-free. În plus, procesul de împerechere cu iDevice-uri se va desfășura instant.

Autonomia căștilor este specficată la 9 ore per încărcare, în timp ce carcasa îți mai oferă alte 15 ore departe de priză, pentru un total mai mult decât rezonabil de 24 de ore. Printr-un mecanism de încărcare rapidă, după cinci minute la priză, câștigi 1,5 ore de audiție. Noile căști vor ajunge în amagazine Apple începând cu luna aprilie a acestui an în culorile negru, ivoar, moss (mușchi de pădure) și navy (albastru marin). Prețul pentru o pereche este de 250 de dolari.